Laatste berichten

14oktober

Corona update nr 6

Coronaprotocol - Blijf met klachten thuis (zie richtlijnen RIVM) - Ook als bij een gezinslid sprake is van de diagnose Corona of koorts blijf je thuis. - Niezen en hoesten gebeurt in de elleboog. - [...]

2oktober

Dubbelweekend voor BC Duinwijck

Afgelopen weekend stond het 1e dubbelweekend van dit seizoen op het programma in de Eredivisie. Op zaterdagavond reisden de Haarlemmers af naar koploper Drop Shot in Den Haag. Bij de damesdubbel mochten Selena Piek en [...]

30september

Aangepast Corona protocol

Vanwege de meest recente ontwikkelingen op Covid-19 gebied is het protocol voor het gebruikmaken van DEGIRO-hal voor de competitiespelers aangepast. lees meer.

Word lid van Duinwijck

Zin om te badmintonnen?

Bij badmintonclub Duinwijck heb je de beste mogelijkheid om elke dag te trainen
Word lid van Duinwijck

Wat biedt Badmintonclub Duinwijck?

Als de grootste badmintonvereniging van Haarlem (en de regio Kennemerland) heeft Duinwijck een badmintonaanbod op iedere avond en iedere ochtend. Voor de jeugd zijn er verschillende speelmogelijkheden. Voor ieder (nieuw) Duinwijcklid is een leuke groep beschikbaar. Er wordt bij de groepsindeling in overleg met het lid gekeken naar leeftijd, speelsterkte en andere wensen van onze badmintonners. Bij Duinwijck speel je in een sporthal in Haarlem, die specifiek gericht is op het spelen van badminton. Uiteraard biedt Duinwijck de mogelijkheid om lessen te volgen. Recreatief en competitief badminton gaat hand in hand bij Duinwijck. Er is bovendien een volledig opleidingsprogramma voor onze jonge talenten. Het badmintonseizoen loopt van september tot en met eind april, maar het is geen enkel probleem om tussentijds lid te worden of via ons pay-per-play-systeem een paar keer mee te spelen. Dus kom langs in de Duinwijckhal en probeer het eens. We zien je graag komen!

De belangrijkste voordelen op een rijtje:

  • Badmintonaanbod op iedere avond van de week. Klik hier voor meer informatie
  • Flexibele mogelijkheden overdag van maandagochtend tot en met zaterdag. klik hier voor meer informatie

BC Duinwijck bedankt alle sponsors, adverteerders en donateurs voor hun onmisbare steun. Zonder hen zou het een stuk moeilijker zijn om onze doelstellingen te halen.

Onze sponsors