Beste leden,

Het is jullie vast niet ontgaan zijn dat vanmiddag onze minister-president Rutte een aantal grote maatregelen heeft genomen met betrekking tot de verspreiding van het Corona-virus. Badminton Nederland (NBB) heeft reeds een update gegeven en opgeroepen om club-gerelateerde activiteiten (zoals trainingen en evenementen) af te gelasten. Daarnaast heeft de gemeente Haarlem besloten alle sporthallen te sluiten. Hierdoor zijn wij genoodzaakt de hal tot nadere orde te sluiten. Dit betekent dat vanaf 13 maart 8:00 de hal is gesloten voor Duinwijck-leden. Reeds georganiseerde evenementen en/of overleggen zullen, naast trainingen, ook te komen vervallen, zoals onder andere het ouder-kind-toernooi en de seizoensafsluiting.

Wat betreft de schoolactiviteiten in de accommodatie is vooralsnog geen aangepast standpunt ingenomen. Dit wil zeggen dat de accommodatie vooralsnog open blijft voor die activiteiten.

We zijn nauw in contact met de gemeente Haarlem en houden jullie op de hoogte zodra de hal van de gemeente weer geopend mag worden.

Namens het bestuur,

Elvira Denteneer