vloer-geverfd
Duinwijck 1 treedt aankomend weekend aan voor haar allerlaatste thuiswedstrijd in de huidige Duinwijckhal. Tegenstander is Smashing uit Wijchen. De volgende tegenstander in Haarlem is Velo op 20 oktober, dan is de nieuwe hal het strijdtoneel.

Duinwijck deelt de koppositie op de ranglijst met HBV, Smashing deelt de onderste plek met TFS Barendrecht. Desondanks mag van onderschatting geen sprake zijn. Wijchen komt met name in de dubbelspelen altijd sterk voor de dag en de 2-6 overwinning die Duinwijck vorig jaar in de uitwedstrijd behaalde, mag als wat geflatteerd worden beschouwd. Tegelijkertijd hoeft de landskampioen natuurlijk voor niemand bang te zijn, dus we gaan uit van een mooi resultaat aanstaande zaterdag.

In de overige wedstrijden neemt Van Zijderveld het op tegen TFS Barendrecht, speelt het nog ongeslagen Velo tegen Roosterse, mag Amersfoort zich opmaken voor de lastige uitwedstrijd bij HBV en zal DKC zijn handen vol hebben aan Almere, in de jacht op de eerste overwinning van het seizoen.

Zaterdagavond 19.00u, laatste keer Duinwijck 1 onder ons oude, gammele dak. Wees welkom!