Beste Duinwijcker,

Vorige week gaf onze minister-president wederom een persconferentie met betrekking tot de corona maatregelen.

Het was fijn om te horen dat veel maatregelen versoepeld gaan worden. Echter voor badminton is er, helaas, nog geen groen licht.
Wel werd aangegeven dat binnensporten per 1 september weer mogelijk zal zijn, indien alles goed verloopt uiteraard.
Voorlopig nemen wij deze datum dan ook aan als streefdatum, al hopen we op eerder. Het geeft ons in ieder geval genoeg tijd om alles goed te organiseren, om er maar een positieve draai aan te geven.

In dit kader willen we alvast gaan anticiperen op wat (mogelijk) nodig gaat zijn om 1 september weer van start te kunnen. Hiervoor zijn we op zoek naar:

  • Coördinator hal
  • Planner hal-coördinatoren
  • Coördinator deur
  • Planner deurcoördinatoren
  • Planner buitentrainingen
  • Beheerder Online inschrijvingen
  • Overige vrijwillige taken

Voor de coördinatoren hal/deur geldt: ook als je slechts een paar uur beschikbaar bent, dan gaat dit al veel helpen om het schema te kunnen maken. Kun je helpen, we horen het graag via info@duinwijck.com. Geef hier aan wat je graag wilt doen, wanneer en op welke tijdstippen je beschikbaar bent.  Samen zorgen we er dan voor dat we straks weer aan het badmintonnen kunnen.

Wat wel goed nieuws is, is dat vanaf maandag 11 mei buitensporten weer tot de mogelijkheden behoort voor de volwassenen, ook in groepsverband met inachtneming van de 1 1/2m regel. Op dit moment worden er buitentrainingen gegeven aan de jeugd. We zijn nu aan het kijken hoe we deze buitentrainingen ook kunnen gaan aanbieden aan onze volwassen leden. Houd hiervoor je mail in de gaten!
Op deze manier zijn we allen fit zodra we weer de zaal in mogen.

Tot slot vinden jullie in de bijlage de ‘support- your-sponsor’ –nieuwsbrief. In deze lastige tijden is het goed om onze trouwe sponsoren een hart onder de riem te steken. Dus mocht jij of je familie of vrienden iets nodig hebben, kijk dan even in deze nieuwsbrief en koop of regel het bij/met een van onze sponsoren. Mocht je zelf leuke input hebben (goede oefeningen links) of een verhaal willen delen of een oproep willen doen in onze volgende nieuwsbrief? Laat het ons weten via info@duinwijck.com.

Blijf gezond!

Namens het Bestuur,

Elvira Denteneer