Beste Duinwijcker,

Afgelopen woensdag, 24 juni, maakte onze minister-president bekend dat de aangekondigde versoepeling door kan gaan en dat ook de binnensporten & contactsporten weer mogen, een mooie dag dus voor onze geliefde sport.

Tijdens het sporten hoeven we geen anderhalve meter meer te houden, voor en na het sporten geldt echter wel de anderhalve meter afstand. We kunnen dus weer dubbelen, geweldig nieuws!

Dat dit mag vanaf 1 juli, betekent nog niet dat wij de deuren ook per 1 juli weer kunnen openen. We kunnen pas spelen, als de tekst in de lokale noodverordening door de gemeente is aangepast en van kracht is. We hopen uiteraard dat dit zo snel mogelijk gebeurt en zijn hiervoor in direct contact met de gemeente. Daarnaast moeten we aantonen dat de regels die blijven gelden door ons, na opening, worden nageleefd.

Om dit te kunnen borgen is een protocol opgesteld en gaan we met een inschrijfsysteem werken. Over, ‘Hoe dit in zijn werk gaat’, zullen we je, zodra we naar binnen mogen, informeren.

Ongetwijfeld zal dit niet altijd vlekkeloos verlopen, we rekenen daarom op je begrip.

Normaliter zou in deze periode de ‘pay-per-play’ in gang zijn gezet. Om onze leden te compenseren voor de tijd dat we niet hebben kunnen spelen, hebben we als bestuur besloten voor de periode tot augustus geen bijdrage te vragen. We zullen de ‘pay-per-play’-pot wel neerzetten. Mocht je de club willen sponsoren, dan houden wij ons aanbevolen.

In dit kader willen wij graag iedereen bedanken die via de actie ‘SteunjeClub’ een bestelling heeft gedaan!

Voor nu, nog heel even geduld dus. Zodra het mag, zullen wij jullie meteen informeren.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,

Elvira Denteneer