Beste Duinwijcker,

 

Alweer 1,5 week kunnen we genieten van het badmintonnen. Mooi om te zien dat er al 110 unieke leden en 1 lid van een andere vereniging voor 457 geplande uurtjes in de hal hebben gezorgd. Het systeem is door Qontent inmiddels verder ontwikkeld, waardoor het gebruikersgemak is toegenomen (mocht je nog suggesties hebben, mail dan naar krijn@qontent.nl).

Mocht je nog geen gebruik hebben gemaakt van het systeem en hulp nodig hebben schroom niet om te mailen naar info@duinwijck.com. We helpen je graag. Alhoewel het in het begin even wennen was, zien we dat de regels inmiddels goed bekend zijn en worden nageleefd.

In Nederland lijkt het Coronavirus voorlopig onder controle, maar het virus is nog niet verdwenen. Daarom is het belangrijk dat we ons blijven houden aan deze regels. Samen zullen we hier scherp op moeten blijven en elkaar erop aanspreken indien nodig. Help een halcoördinator een handje als je dit ziet. Samen kunnen we er dan voor zorgen dat we kunnen blijven badmintonnen. Bedenk ook dat jij mogelijk geen risico loopt, maar je wel een risico kunt zijn voor je omgeving.

Tot slot willen wij vragen om bij het afrekenen bij de bar ervoor te zorgen dat de pinbonnen bewaard blijven. Dit doe je door deze op de standaard te prikken die bij de bar staat (zie ook de beschrijving op het bordje).

Voor nu, mocht je een uurtje in de hal gepland hebben, veel speelplezier.
Mocht je je racket even hebben opgeborgen voor een welverdiende vakantie, geniet ervan!

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,

Elvira Denteneer