DEGIRO-hal nu echt in gebruik

//DEGIRO-hal nu echt in gebruik

DEGIRO-hal nu echt in gebruik

Schermafbeelding 2018-10-22 om 15.15.22
Foto’s: Marcel Verhaart

Na de officiële opening 18 oktober, was 20 oktober de opening van de nieuwe Duinwijckhal, vanaf heden te noemen DEGIRO-hal, door de club zelf.

Voorafgaand aan de openingswedstrijd tegen Velo 1 was al veel bedrijvigheid door de Duinwijckers. De hal werd uitgebreid versierd met een ballonnenboog, slingers, Duinwijck bierviltjes en diverse andere zaken. Zo’n 20 mensen hadden zich aangeboden om hapjes te maken en de jeugdcommissie ging met de kinderen aan de slag om twee grote spandoeken te maken. Alle acties waren erg geslaagd, waarvoor dank!
Schermafbeelding 2018-10-22 om 15.17.26
Hoofdcoach van Velo Ciraar Slaats was onder de indruk van de nieuwe accommodatie en Velo voorzitter Cock Diemel overhandigde samen met Rikkert Suijkerland Duinwijck een fles champagne ter felicitatie. Heel sympathiek en sportief van onze favoriete concurrent.

Voorzitter Jules Bakker opende de festiviteiten door een kleine plaquette uit te reiken aan de drie Stichting Duinwijckhal-leden die het langst en hardst gewerkt hebben aan de realisatie van de nieuwe hal. Hans de Ridder, Koos Roeland en Rob Ridder krijgen zo een permanent plekje aan de muur voor hun inspanningen.

Een flesje wijn was er voor de twee leden die namens de club veel tijd hebben gestoken en nog altijd steken in het scherp houden van Stichting en Gemeente tijdens het proces. De hal is qua inrichting nog niet af, dus ook hun werk zit er nog niet op, maar dit was wel een mooi moment om Bart Gerrits en Paul Bult alvast een applaus aan te bieden dat hen meer dan toekomt.
Schermafbeelding 2018-10-22 om 15.18.40
Na de line-up van de teams van Duinwijck en Velo kwam Alex van de Kolk namens onze gewaardeerde hoofdsponsor Van de Kolk Hypotheken de symbolische eerste shuttle slaan, waarmee de DEGIRO-hal als wedstrijdtoneel officieel in de gebruik werd genomen. Het was overigens een prima flickservice, al kon hij er Jacco Arends net niet mee verschalken.
Schermafbeelding 2018-10-22 om 15.20.26
Het publiek was in grote getalen aanwezig en kon genieten van mooie, spannende wedstrijden. Er waren naast het altijd flitsende spel van Jacco ook de rentree van Debora Jille en een prachtige zege van Corine Breukers te zien.
Schermafbeelding 2018-10-22 om 15.21.46
De wedstrijd werd helaas met 3-5 verloren, maar dat is een nederlaag zonder al teveel gevolgen. De hal is ingewijd, de toeschouwers hebben een kijkje kunnen nemen en konden vol(daan) weer naar huis, al was het maar vanwege de uitstekende catering. Dank aan een ieder die deze leuke dag mogelijk hebben gemaakt. We gaan vol goede moed onze toekomst in de nieuwe hal tegemoet.

2019-02-06T00:26:45+00:0022 oktober, 2018|Nieuwe hal|1 Comment

One Comment

  1. Austskise 2 juni, 2019 at 05:56

    Viagra Price [url=http://kamxl.com][/url] Kamagra 200mg Kamagra Com

Leave A Comment