DEGIRO tekent sponsorovereenkomst met Duinwijck

//DEGIRO tekent sponsorovereenkomst met Duinwijck

DEGIRO tekent sponsorovereenkomst met Duinwijck

Mark Fransen, Koos Roeland en Rob Ridder

Mark Fransen, Koos Roeland en Rob Ridder

Online broker DEGIRO verbindt zich voor de komende 3 jaar als hoofdsponsor aan de nieuwe multifunctionele sporthal van Duinwijck. Stichting Badmintonhall Duinwijck is verantwoordelijk voor de exploitatie van de nieuwe sporthal, waarvan Badmintonclub Duinwijck de hoofdgebruiker is.

In samenwerking met de gemeente Haarlem is ervoor gezorgd dat het complex voldoet aan de modernste energiebesparende eisen. Zo is er ledverlichting toegepast door het gehele gebouw, zijn er zonnepanelen aangebracht, en is isolatie toegepast dat voldoet aan de hoogste zogenaamde EPC-norm.

Mark Fransen: “Als speler van Duinwijck en mede-oprichter van DEGIRO ben ik erg trots en blij dat deze sponsorovereenkomst tot stand gekomen is. Met DEGIRO als sponsor heeft Duinwijck meer financiële zekerheid, terwijl DEGIRO haar naamsbekendheid kan uitbreiden in zowel de regio Haarlem als in badmintonland.”

Rob Ridder, voorzitter van Stichting Badmintonhall Duinwijck is in zijn nopjes met DEGIRO als partner: “Als stichting zonder winstoogmerk hebben we ons ten doel gesteld om binnensport voor iedereen mogelijk en betaalbaar te maken. Daarom hebben we gekozen voor maximaal uit te nutten energieterugwinning door middel van zonnepanelen, zodat de kosten voor een lidmaatschap beperkt kunnen blijven. Indirect komt deze overeenkomst dus ten goede aan de verdere ontwikkeling van de badmintonsport”.

Even voorstellen…
DEGIRO is een online broker die beleggen toegankelijk maakt voor iedereen.
Wat begon als een platform voor professionele partijen, groeide qua transacties in 5 jaar tijd uit tot de grootste Nederlandse broker voor particuliere beleggers. Een kernwoord hierbij is innovatie. Ook de nieuwe sporthal van Duinwijck is innovatief, met mooie ontwikkelingen op het gebied van energievoorziening. Door energie op te wekken met zonnepanelen wordt gestreefd naar een klimaat neutrale sporthal. DEGIRO ondersteunt deze innovatie door de helft van de zonnepanelen voor haar rekening te nemen.
De sporthal zal de naam DEGIRO-hal dragen.

We kijken uit naar de toekomstige samenwerking. Wilt u meer over ons weten? Neem dan een kijkje op onze site: degiro.nl

Stichting Badmintonhall Duinwijck wil een bijdrage leveren aan het bevorderen van binnensport en in het bijzonder badminton. Voor dit doel exploiteert de stichting een multifunctionele sporthal gelegen aan het Badmintonplein in Haarlem.

2019-02-06T00:26:45+00:0026 oktober, 2018|Nieuwe hal|1 Comment

One Comment

  1. Austskise 12 april, 2019 at 10:59

    Where Can I Buy Alli Weight Loss Pills Certified Online Meds Baclofene Luxembourg [url=http://4rxday.com]cialis 20mg price at walmart[/url] Order Priligy Cheap

Leave A Comment