team 1 kickoff line up
Duinwijck 1 vervolgt het seizoen met de thuiswedstrijd tegen TFS Barendrecht.

TFS begon haar campagne met een 3-5 nederlaag tegen Amersfoort. Drie partijen gingen echter nipt in de derde game verloren, dus er zat wellicht meer in voor hen. Duinwijck moet als landskampioen geacht worden de Zuid Hollanders te kunnen verslaan, maar zij hebben in de teruggekeerde Joran Kweekel wel een echte singletopper in de gelederen. Nu het erop lijkt dat Debora Jille er voorlopig niet bij zal zijn, is er bovendien een uitdaging aan de dameskant bij gekomen.

In de andere wedstrijden stuit de voorlopige koploper HBV op nummer 2 Velo, treffen kick-off winnaars Amersfoort en Van Zijderveld elkaar, mag Roosterse opnieuw naar Den Haag voor een treffen met DKC en zal Almere zich bij Smashing willen revancheren voor hun openingsnederlaag. Met name HBV-Velo zal door de kenners nauwgezet gevolgd worden, wat kan Hoorn tegen één van de traditioneel sterkere ploegen uit de Eredivisie?

Duinwijck’s eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen, de 1-na laatste in de oude, vertrouwde Duinwijckhal. Komt dat zien, zaterdagavond 19.00u!