Duinwijck.com http://www.duinwijck.com Wed, 30 Sep 2020 19:10:56 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.3.4 Aangepast Corona protocol http://www.duinwijck.com/aangepast-corona-protocol-2/ Wed, 30 Sep 2020 19:10:19 +0000 http://www.duinwijck.com/?p=8753 Vanwege de meest recente ontwikkelingen op Covid-19 gebied is het protocol voor het gebruikmaken van DEGIRO-hal voor de competitiespelers aangepast. lees meer.

The post Aangepast Corona protocol appeared first on Duinwijck.com.

]]>

Vanwege de meest recente ontwikkelingen op Covid-19 gebied is het protocol voor het gebruikmaken van DEGIRO-hal voor de competitiespelers aangepast. lees meer.

The post Aangepast Corona protocol appeared first on Duinwijck.com.

]]>
Duinwijck pakt mede dankzij rentree Brian Wassink eerste overwinning van het seizoen. http://www.duinwijck.com/duinwijck-pakt-mede-dankzij-rentree-brian-wassink-eerste-overwinning-van-het-seizoen/ Mon, 21 Sep 2020 20:15:46 +0000 http://www.duinwijck.com/?p=8742 Na 2 degelijke gelijkspelen in DEGIRO-hal was het tijd voor een bezoek bij BC Amersfoort. Het duidelijk gemotiveerde team had maar één doel en dat is met de overwinning naar huis gaan. Aan motivatie was er zeker geen gebrek bij Brian Wassink, die door ziekte anderhalf jaar lang niet mee had kunnen spelen in [...]

The post Duinwijck pakt mede dankzij rentree Brian Wassink eerste overwinning van het seizoen. appeared first on Duinwijck.com.

]]>

Na 2 degelijke gelijkspelen in DEGIRO-hal was het tijd voor een bezoek bij BC Amersfoort. Het duidelijk gemotiveerde team had maar één doel en dat is met de overwinning naar huis gaan.

Aan motivatie was er zeker geen gebrek bij Brian Wassink, die door ziekte anderhalf jaar lang niet mee had kunnen spelen in Duinwijck 1 in de Eredivisie. Zijn rentree was dus op zich al een grote opsteker voor het team en nog meer voor hemzelf.

In de herendubbel mocht hij samen met Jordy Hilbink aantreden tegen Freek Golinski en Niels Veenstra. Ondanks dat er toch wat zenuwen bij Brian aanwezig waren en de heren nog niet echt op elkaar ingespeeld waren wisten ze uiteindelijk de spannende driesetter binnen te slepen (23-25, 21-13, 21-15). Debora Jille en Selena Piek waren net als 2 weken geleden tegen DKC duidelijk te sterk voor  Renske Kwakkenbos en Meike Versteeg (21-9, 21-11).

Corine Breukers was helaas niet opgewassen tegen Natalia Perminova, al hoewel er wel duidelijk vooruitgang te zien was in de rally’s ten opzichte van de eerste 2 singels (8-21, 8-21). Door afwezigheid van Adrian Dziolko, die voor de 3e keer Pools kampioen werd dit weekend, was er een beroep gedaan op Ralph Starren. Bij zijn eerste Eredivisie pot dit jaar mocht hij gelijk vol aan de bak  tegen zijn oude maatje Hans van Os. Uiteindelijk wist hij op overtuigende wijze de 3e set binnen te halen (23-21, 13-21, 21-7).

Jordy Hilbink liet ook duidelijk zien dat door het opdoen van wedstrijdritme zijn niveau iedere week beter wordt. Waar met name de single in tijdens de wedstrijd tegen DKC nog wat stroefjes werd gewonnen, was hij nu duidelijk heer en meester tegen Niels Veenstra (21-13, 21-14). Debora, officieel nog steeds dubbel en mix specialist, liet wederom zien tot de beste singeldames van de Eredivisie te behoren. Meike kon geen vuist tegen haar maken en daarmee kwam Duinwijck met een 5-1 voorsprong uit de singels (21-17, 21-11).

In de eerste mix waren Selena en Brian tegen het grootste deel van de wedstrijd in control tegen Hans en Natalia en wonnen dan ook in twee sets (21-18, 21-17). De andere mix was erg spannend tussen Ralph en Corine en Freek en Renske.. In beide sets waren er zeker kansen voor de fel spelende Duinwijckers, maar helaas waren de Amersfoorters iets stabieler bij de beslissende punten (18-21, 19-21).

Uiteindelijk zorgde de welverdiende 6-2 overwinning en vooral ook de 2 punten voor de teruggekeerde Brian voor vrolijke gezichten bij de Haarlemmers.

Door deze overwinning staat Duinwijck  nu gedeeld 3e  in de Eredivisie.

Volgende week staat een  dubbelweekend op het programma met zaterdagavond 18:00 een uitwedstrijd bij Drop Shot en zondag een thuiswedstrijd om 14:00 tegen Smashing in DEGIRO-hal

The post Duinwijck pakt mede dankzij rentree Brian Wassink eerste overwinning van het seizoen. appeared first on Duinwijck.com.

]]>
Tweede gelijkspel voor Duinwijck 1  http://www.duinwijck.com/tweede-gelijkspel-voor-duinwijck-1/ Mon, 14 Sep 2020 18:47:36 +0000 http://www.duinwijck.com/?p=8738 Zaterdag 12 september was het de tijd voor tweede wedstrijd van de Haarlemmers in de eredivisie. Net als vorige week was het wederom een thuiswedstrijd in de DEGIRO-hal waarbij ditmaal Velo de bezoekende partij was.  Bij de herendubbel waren het ook dit weekend, Jerry Natenstedt en Jordy Hilbink die als eerste aan de bak mochten tegen het zeer ervaren koppel Jim Middelburg [...]

The post Tweede gelijkspel voor Duinwijck 1  appeared first on Duinwijck.com.

]]>
Zaterdag 12 september was het de tijd voor tweede wedstrijd van de Haarlemmers in de eredivisie. Net als vorige week was het wederom een thuiswedstrijd in de DEGIRO-hal waarbij ditmaal Velo de bezoekende partij was. 

Bij de herendubbel waren het ook dit weekend, Jerry Natenstedt en Jordy Hilbink die als eerste aan de bak mochten tegen het zeer ervaren koppel Jim Middelburg en Russel Muns. Hierbij konden Jerry en Jordy in beide sets heel lang meekomen maar waren de Wateringers aan het einde net iets stabieler (14-21, 19-21). Bij de damesdubbel bleek dat Debora Jille ook met Sophie Brown een zeer sterke combi is. In de eerste set wisten Myke Halkema en oud-Duinwijckster Milou Lugter nog te volgen maar in de 2e set kenden de Haarlemse dames geen genade (21-19, 21-9). In de damesenkel was het aan Corine Breukers om tegen Fredrika Lagerstedt te spelen. Helaas was het powerspel van Fredrika in deze partij net iets te zwaar waardoor Corine eigenlijk de hele partij tegen een kleine achterstand aankeek en dit ook niet meer wist om te keren(15-21, 9-21). 

De eerste herenenkel werd uiteindelijk de wedstrijd van de avond. In de eerste set was nieuwe Velo-er Nick Fransman nog duidelijk een maatje te groot voor Adrian Dziólko, maar in de 2e liet Adrian zien waar hij toe in staat is. Met zeer snel en hard spel afgewisseld met hele mooie subtiele punten ging deze set dan ook duidelijk naar Duinwijck. In de derde set leek de Poolse singelaar dit door te kunnen setten, maar helaas, mede door een kleine blessure, wist Nick het tij alsnog te keren (12-21,21-15, 15-21). 

De twee andere singels waren een stuk minder spannend doordat Debora en Jordy duidelijk te sterk waren voor hun tegenstanders, oud-Duinwijckster Simone Hermsen (21-7, 21-4) en Ruben Kweekel (21-9, 21-17). Uiteindelijk werd er met een 3-3 aan de mixen begonnen. 

In de eerste mix bleek al snel dat Jerry en Corine niet opgewassen waren tegen ervaren koppel Myke en Jim. Gelukkig konden op de andere baan, Adrian (inmiddels aardig opgelapt door de fysio) en Sophie in een driesetter het 4e punt voor Duinwijck binnenhalen. 

Uiteindelijk betekende dit dus net als vorige week een 4-4 gelijkspel. 

Volgende week wacht voor Duinwijck de eerste uitwedstrijd en wel op zaterdag 19 september om 19:00 tegen Decorette BC Amersfoort.  

The post Tweede gelijkspel voor Duinwijck 1  appeared first on Duinwijck.com.

]]>
Duinwijk begint competitie met een mooi gelijkspel tegen DKC http://www.duinwijck.com/duinwijk-begint-competitie-met-een-mooi-gelijkspel-tegen-dkc/ Tue, 08 Sep 2020 13:15:59 +0000 http://www.duinwijck.com/?p=8734 Ondanks de coronaperiode is afgelopen zaterdag 5 september de eredivisie weer van start gegaan. Niet met een grote kick-off met alle teams in één hal, maar gewoon een losse competitiewedstrijd. In het geval van Duinwijck betekende dit gelijk een wedstrijd tegen één van de titelkandidaten, DKC. Dat corona een grote rol gaat spelen in deze [...]

The post Duinwijk begint competitie met een mooi gelijkspel tegen DKC appeared first on Duinwijck.com.

]]>
Ondanks de coronaperiode is afgelopen zaterdag 5 september de eredivisie weer van start gegaan. Niet met een grote kick-off met alle teams in één hal, maar gewoon een losse competitiewedstrijd. In het geval van Duinwijck betekende dit gelijk een wedstrijd tegen één van de titelkandidaten, DKC. Dat corona een grote rol gaat spelen in deze competitie bleek al snel doordat de bond vanwege corona gerelateerde redenen geen 2 scheidsrechters kon vinden om de wedstrijd te begeleiden.

Gelukkig waren de twee teams wel in staat om beide met een verdienstelijk team aan de wedstrijd te beginnen. Dit beloofde dus een mooie badmintonavond te worden voor het thuispubliek. Om alles in goede banen te leiden was er een uitgebreid corona-protocol opgesteld, wat naast aangepaste looproutes en een registratiesysteem betekende dat er helaas geen uit-publiek aanwezig mocht zijn.

Nadat de voorzitter Elvira Denteneer-Wijnen het publiek en de spelers had toegesproken, kwam ook de hoofdsponsor, Jaap van der Kolk, aan het woord die naast mooie woorden voor de spelers ook alle lijnrechters van dit seizoen heeft voorzien van mooie nieuwe truien. Een mooi gebaar aan alle Duinwijck-vrijwilligers.

Vervolgens was het dan toch echt tijd om aan de wedstrijden te gaan beginnen. De herendubbel was op voorhand een lastige partij voor de Haarlemmers, waar het gelegenheidskoppel Jordy Hilbink en Jerry Natenstedt mochten aantreden tegen topper Mark Caljouw en routinier Michiel Kruijt. Ondanks dat Jerry zijn meeste potjes een klasse lager speelt en Jordy eigenlijk een enkelspecialist is, werd het een mooi spektakel. In de eerste set konden de heren lang meekomen en de tweede werd zelfs overtuigend gewonnen. Helaas konden ze dit niveau niet doortrekken naar de 3e set en ging deze toch vrij ruim naar de Hagenezen (17-21, 21-16, 8-21).

Bij de dames had Duinwijck weer eens beschikking over Selena Piek, die op dit moment door het corona-virus geen grote toernooien speelt. Met Debora Jille aan haar zijde was al vrij snel duidelijk zij een paar maten te groot waren voor de 2 singelaarsters Manon Sibbald en Marlies Baan. Dit werd dus een zeer duidelijke overwinning voor de Haarlemmers en werd de stand weer gelijk getrokken (21-4, 21-13).

Vervolgens mocht Marije Bloem, normaal ook uitkomend in de eerste divisie, aantreden in de singel tegen Manon. In de eerste set had ze erg veel moeite om mee te komen, maar in de tweede kon ze lang aanhaken en speelde ze zeer verdienstelijk. Helaas was het net niet genoeg voor een stunt (5-21, 17-21). Ook Corine Breukers had een beetje een valse start in haar eerste partij als officiële vaste eredivisiespeelster. In de 2e set kwam ze al een stuk dichter bij Marlies Baan, maar ook deze werd uiteindelijk toch net verloren (13-21, 19-21).

Bij het eerste herenenkel spel mocht Adrian Dziólko een Poolse speler die vanwege werkactiviteiten op dit moment in Nederland woont, zijn debuut maken voor Duinwijck. Adrian is een singelspecialist die inmiddels zijn badminton carrière op een iets lager pitje heeft staan maar heeft het voorheen geschopt tot de nummer 51 op wereldranglijst en ook heeft hij deel genomen aan de Olympische spelen in Rio. Maar ondanks dat hij nu veel minder traint en hij niet op kon tegen Mark was wel duidelijk dat Duinwijck nog veel plezier aan hem gaat beleven (13-21, 10-21).

Dit betekende dat Duinwijck nu met 1-4 achter stond en dat de avond niet de gewenste start van de competitie leek te worden.

In het laatste enkelspel was het de beurt aan Jordy om het op te nemen tegen Tom Blinde. Het was duidelijk dat het qua fitheid bij Jordy zoals altijd wel weer goed zit, maar dat er nog wel wat wedstrijdritme miste. Maar ondanks dat er een 3e set voor nodig was, wist Jordy het 2e punt voor de Haarlemmers binnen te halen (15-21, 21-10, 21-15).

Uiteindelijk moesten de mixen gaan bepalen of Duinwijck er toch nog een gelijkspel uit wist te slepen.

In de eerste mix mochten Jerry en Debora aantreden tegen Kiona van der Werf en Michiel. Dit werd een mooi gevecht waarbij het publiek getrakteerd werd op vele mooie rally’s. Uiteindelijk moest een 3e set ook hier de beslissing brengen, maar gelukkig voor de Haarlemmers, trok Duinwijck aan het langste eind (19-21,21-15, 21-18).

De tweede mix werd voor Duinwijck gespeeld door Selena en Adrian. Zij waren de hele wedstrijd de betere tegen Charissa Kuiper en Gijs Duijs en dit leverde dan dus ook een duidelijke overwinning op (21-15, 21-13). Deze partij leverde zo dus het gewenste vierde punt op waardoor er uiteindelijk een gelijkspel op het scorebord stond. Na de 1-4 achterstand kon Duinwijck zeer tevreden zijn met dit resultaat.

Volgende week heeft Duinwijck wederom een thuiswedstrijd en verwachten we Velo op zaterdagavond 12-9 om 19:00 in DEGIRO-hal. Volgens het huidige corona-protocol betekent dit dat er wederom alleen thuispubliek welkom is, maar hou de Duinwijck-site in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

 

 

 

The post Duinwijk begint competitie met een mooi gelijkspel tegen DKC appeared first on Duinwijck.com.

]]>
Aangepast Corona protocol http://www.duinwijck.com/aangepast-corona-protocol/ Fri, 04 Sep 2020 10:09:18 +0000 http://www.duinwijck.com/?p=8731 Het seizoen is weer begonnen. Dit betekent dat hopelijk heel veel badmintonners gebruik gaan maken van de DEGIRO-hal. Naar aanleiding van de ervaringen opgedaan in de zomer en het feit dat er ook weer competitie gespeeld gaat worden zijn er wat veranderingen doorgevoerd in onder andere de looproute. Lees hier meer over in het  anderhalve [...]

The post Aangepast Corona protocol appeared first on Duinwijck.com.

]]>
Het seizoen is weer begonnen. Dit betekent dat hopelijk heel veel badmintonners gebruik gaan maken van de DEGIRO-hal. Naar aanleiding van de ervaringen opgedaan in de zomer en het feit dat er ook weer competitie gespeeld gaat worden zijn er wat veranderingen doorgevoerd in onder andere de looproute. Lees hier meer over in het  anderhalve meter protocol

The post Aangepast Corona protocol appeared first on Duinwijck.com.

]]>
Nieuwsbrief september http://www.duinwijck.com/nieuwsbrief-september/ Fri, 04 Sep 2020 10:03:40 +0000 http://www.duinwijck.com/?p=8729 Het nieuwe badmintonseizoen is weer begonnen. Lees alles over de aanpassingen naar aanleidingen van de Coronamaatregelen, de geplande wedstrijden van team 1, het recentelijk gehouden jeugdkamp en nog veel in de NIEUWSBRIEF SEPTEMBER

The post Nieuwsbrief september appeared first on Duinwijck.com.

]]>
Het nieuwe badmintonseizoen is weer begonnen. Lees alles over de aanpassingen naar aanleidingen van de Coronamaatregelen, de geplande wedstrijden van team 1, het recentelijk gehouden jeugdkamp en nog veel in de NIEUWSBRIEF SEPTEMBER

The post Nieuwsbrief september appeared first on Duinwijck.com.

]]>
Corona procedure voor elk lid van Duinwijck http://www.duinwijck.com/corona-procedure-voor-elk-lid-van-duinwijck/ Mon, 24 Aug 2020 08:52:39 +0000 http://www.duinwijck.com/?p=8692 Procedure Corona: Vanwege de Corona zijn wij verplicht om iedereen die speelt te registeren. Dit doen wij door iedereen die wil spelen zich te laten inschrijven middels de volgende link: https://qontent.nl/duinwijck-baanindeling Je kunt met behulp van je lidnummer en je geboortejaar inloggen en aangeven welke baan/tijd je wilt spelen. Je unieke lidnr heb je gemaild [...]

The post Corona procedure voor elk lid van Duinwijck appeared first on Duinwijck.com.

]]>
Procedure Corona:

Vanwege de Corona zijn wij verplicht om iedereen die speelt te registeren. Dit doen wij door iedereen die wil spelen zich te laten inschrijven middels de volgende link:

https://qontent.nl/duinwijck-baanindeling

Je kunt met behulp van je lidnummer en je geboortejaar inloggen en aangeven welke baan/tijd je wilt spelen.
Je unieke lidnr heb je gemaild gekregen, maar kun je ook vinden op de laatste factuur.
Heb je hulp nodig, mail dan info@duinwijck.com en we helpen je graag verder.

The post Corona procedure voor elk lid van Duinwijck appeared first on Duinwijck.com.

]]>
Coronanieuws nr 9 http://www.duinwijck.com/coronanieuws-nr-9/ Mon, 13 Jul 2020 18:44:36 +0000 http://www.duinwijck.com/?p=8688 Beste Duinwijcker,   Alweer 1,5 week kunnen we genieten van het badmintonnen. Mooi om te zien dat er al 110 unieke leden en 1 lid van een andere vereniging voor 457 geplande uurtjes in de hal hebben gezorgd. Het systeem is door Qontent inmiddels verder ontwikkeld, waardoor het gebruikersgemak is toegenomen (mocht je nog suggesties hebben, mail [...]

The post Coronanieuws nr 9 appeared first on Duinwijck.com.

]]>
Beste Duinwijcker,

 

Alweer 1,5 week kunnen we genieten van het badmintonnen. Mooi om te zien dat er al 110 unieke leden en 1 lid van een andere vereniging voor 457 geplande uurtjes in de hal hebben gezorgd. Het systeem is door Qontent inmiddels verder ontwikkeld, waardoor het gebruikersgemak is toegenomen (mocht je nog suggesties hebben, mail dan naar krijn@qontent.nl).

Mocht je nog geen gebruik hebben gemaakt van het systeem en hulp nodig hebben schroom niet om te mailen naar info@duinwijck.com. We helpen je graag. Alhoewel het in het begin even wennen was, zien we dat de regels inmiddels goed bekend zijn en worden nageleefd.

In Nederland lijkt het Coronavirus voorlopig onder controle, maar het virus is nog niet verdwenen. Daarom is het belangrijk dat we ons blijven houden aan deze regels. Samen zullen we hier scherp op moeten blijven en elkaar erop aanspreken indien nodig. Help een halcoördinator een handje als je dit ziet. Samen kunnen we er dan voor zorgen dat we kunnen blijven badmintonnen. Bedenk ook dat jij mogelijk geen risico loopt, maar je wel een risico kunt zijn voor je omgeving.

Tot slot willen wij vragen om bij het afrekenen bij de bar ervoor te zorgen dat de pinbonnen bewaard blijven. Dit doe je door deze op de standaard te prikken die bij de bar staat (zie ook de beschrijving op het bordje).

Voor nu, mocht je een uurtje in de hal gepland hebben, veel speelplezier.
Mocht je je racket even hebben opgeborgen voor een welverdiende vakantie, geniet ervan!

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,

Elvira Denteneer

The post Coronanieuws nr 9 appeared first on Duinwijck.com.

]]>
Coronanieuws nr 8 http://www.duinwijck.com/coronanieuws-nr-8/ Mon, 13 Jul 2020 18:42:43 +0000 http://www.duinwijck.com/?p=8686 Beste Duinwijcker, Het is zover, de gemeente heeft groen licht gegeven. We mogen eindelijk per 2 juli de hal weer in! Ondanks dat de anderhalve meter niet meer geldt OP de baan geldt deze nog steeds VOOR en NA het spelen. Daarom hebben we het anderhalve meter protocol opgesteld. Dit protocol is naar ieder lid van [...]

The post Coronanieuws nr 8 appeared first on Duinwijck.com.

]]>
Beste Duinwijcker,

Het is zover, de gemeente heeft groen licht gegeven. We mogen eindelijk per 2 juli de hal weer in!

Ondanks dat de anderhalve meter niet meer geldt OP de baan geldt deze nog steeds VOOR en NA het spelen. Daarom hebben we het anderhalve meter protocol opgesteld. Dit protocol is naar ieder lid van Duinwijck per mail verstuurd. Het is niet alleen vanwege mogelijke boetes maar ook voor een ieders gezondheid belangrijk dat we ons allemaal aan dit protocol houden.

Zoals eerder is aangegeven gaan we werken met een inschrijfsysteem, dit is een belangrijke voorwaarde om de uitvoering van het protocol mogelijk te maken. In het protocol vinden jullie een uitleg hoe dit werkt. Ook staat hier in wat het inhoudt als je wordt aangewezen als ‘Coördinator’.  De persoon die zich als eerste inschrijft zal deze rol worden toebedeeld.

Lukt het niet om in te loggen, mail dan naar Info@duinwijck.com of je kunt bellen met piketdienst-houder (zie protocol wie dit is).

Als laatste wil ik hierbij van de gelegenheid gebruik maken om iedereen die aan het protocol, inschrijfsysteem, contacten met de gemeente, etc. hebben gewerkt enorm te bedanken, samen hebben we het voor elkaar gekregen dat we nu weer mogen!

En samen, door het protocol te volgen, zorgen we dat we mogen blijven spelen.

Dank voor al jullie geduld en we wensen je veel speelplezier!

Namens het bestuur,

Elvira Denteneer

The post Coronanieuws nr 8 appeared first on Duinwijck.com.

]]>
Coronanieuws nr. 7 http://www.duinwijck.com/coronanieuws-nr-7/ Mon, 29 Jun 2020 21:11:05 +0000 http://www.duinwijck.com/?p=8629 Beste Duinwijcker, Afgelopen woensdag, 24 juni, maakte onze minister-president bekend dat de aangekondigde versoepeling door kan gaan en dat ook de binnensporten & contactsporten weer mogen, een mooie dag dus voor onze geliefde sport. Tijdens het sporten hoeven we geen anderhalve meter meer te houden, voor en na het sporten geldt echter wel de anderhalve [...]

The post Coronanieuws nr. 7 appeared first on Duinwijck.com.

]]>
Beste Duinwijcker,

Afgelopen woensdag, 24 juni, maakte onze minister-president bekend dat de aangekondigde versoepeling door kan gaan en dat ook de binnensporten & contactsporten weer mogen, een mooie dag dus voor onze geliefde sport.

Tijdens het sporten hoeven we geen anderhalve meter meer te houden, voor en na het sporten geldt echter wel de anderhalve meter afstand. We kunnen dus weer dubbelen, geweldig nieuws!

Dat dit mag vanaf 1 juli, betekent nog niet dat wij de deuren ook per 1 juli weer kunnen openen. We kunnen pas spelen, als de tekst in de lokale noodverordening door de gemeente is aangepast en van kracht is. We hopen uiteraard dat dit zo snel mogelijk gebeurt en zijn hiervoor in direct contact met de gemeente. Daarnaast moeten we aantonen dat de regels die blijven gelden door ons, na opening, worden nageleefd.

Om dit te kunnen borgen is een protocol opgesteld en gaan we met een inschrijfsysteem werken. Over, ‘Hoe dit in zijn werk gaat’, zullen we je, zodra we naar binnen mogen, informeren.

Ongetwijfeld zal dit niet altijd vlekkeloos verlopen, we rekenen daarom op je begrip.

Normaliter zou in deze periode de ‘pay-per-play’ in gang zijn gezet. Om onze leden te compenseren voor de tijd dat we niet hebben kunnen spelen, hebben we als bestuur besloten voor de periode tot augustus geen bijdrage te vragen. We zullen de ‘pay-per-play’-pot wel neerzetten. Mocht je de club willen sponsoren, dan houden wij ons aanbevolen.

In dit kader willen wij graag iedereen bedanken die via de actie ‘SteunjeClub’ een bestelling heeft gedaan!

Voor nu, nog heel even geduld dus. Zodra het mag, zullen wij jullie meteen informeren.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,

Elvira Denteneer

The post Coronanieuws nr. 7 appeared first on Duinwijck.com.

]]>