Duinwijck.com http://www.duinwijck.com Mon, 29 Jun 2020 21:11:05 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.3.4 Coronanieuws nr. 7 http://www.duinwijck.com/coronanieuws-nr-7/ Mon, 29 Jun 2020 21:11:05 +0000 http://www.duinwijck.com/?p=8629 Beste Duinwijcker, Afgelopen woensdag, 24 juni, maakte onze minister-president bekend dat de aangekondigde versoepeling door kan gaan en dat ook de binnensporten & contactsporten weer mogen, een mooie dag dus voor onze geliefde sport. Tijdens het sporten hoeven we geen anderhalve meter meer te houden, voor en na het sporten geldt echter wel de anderhalve [...]

The post Coronanieuws nr. 7 appeared first on Duinwijck.com.

]]>
Beste Duinwijcker,

Afgelopen woensdag, 24 juni, maakte onze minister-president bekend dat de aangekondigde versoepeling door kan gaan en dat ook de binnensporten & contactsporten weer mogen, een mooie dag dus voor onze geliefde sport.

Tijdens het sporten hoeven we geen anderhalve meter meer te houden, voor en na het sporten geldt echter wel de anderhalve meter afstand. We kunnen dus weer dubbelen, geweldig nieuws!

Dat dit mag vanaf 1 juli, betekent nog niet dat wij de deuren ook per 1 juli weer kunnen openen. We kunnen pas spelen, als de tekst in de lokale noodverordening door de gemeente is aangepast en van kracht is. We hopen uiteraard dat dit zo snel mogelijk gebeurt en zijn hiervoor in direct contact met de gemeente. Daarnaast moeten we aantonen dat de regels die blijven gelden door ons, na opening, worden nageleefd.

Om dit te kunnen borgen is een protocol opgesteld en gaan we met een inschrijfsysteem werken. Over, ‘Hoe dit in zijn werk gaat’, zullen we je, zodra we naar binnen mogen, informeren.

Ongetwijfeld zal dit niet altijd vlekkeloos verlopen, we rekenen daarom op je begrip.

Normaliter zou in deze periode de ‘pay-per-play’ in gang zijn gezet. Om onze leden te compenseren voor de tijd dat we niet hebben kunnen spelen, hebben we als bestuur besloten voor de periode tot augustus geen bijdrage te vragen. We zullen de ‘pay-per-play’-pot wel neerzetten. Mocht je de club willen sponsoren, dan houden wij ons aanbevolen.

In dit kader willen wij graag iedereen bedanken die via de actie ‘SteunjeClub’ een bestelling heeft gedaan!

Voor nu, nog heel even geduld dus. Zodra het mag, zullen wij jullie meteen informeren.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,

Elvira Denteneer

The post Coronanieuws nr. 7 appeared first on Duinwijck.com.

]]>
Coronanieuws nr 6 http://www.duinwijck.com/coronanieuws-nr-6/ Sat, 20 Jun 2020 21:16:57 +0000 http://www.duinwijck.com/?p=8610 Beste Duinwijcker,   Allereerst hopen we dat je nog steeds gezond bent. Gelukkig zien we een dalende lijn in de coronaopnames en we hopen dat dit zo door blijft gaan. Het zal je vast niet ontgaan zijn dat dit zorgt voor een opeenvolging van versoepeling van de regels. Zo kwam ook afgelopen vrijdag het bericht [...]

The post Coronanieuws nr 6 appeared first on Duinwijck.com.

]]>
Beste Duinwijcker,

 

Allereerst hopen we dat je nog steeds gezond bent. Gelukkig zien we een dalende lijn in de coronaopnames en we hopen dat dit zo door blijft gaan.

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat dit zorgt voor een opeenvolging van versoepeling van de regels. Zo kwam ook afgelopen vrijdag het bericht vanuit Badminton Nederland dat wij als badmintonners, met in acht neming van de 1,5m, vanaf 1 juli weer de hal in zouden mogen. In al hun enthousiasme was men helaas net iets te voorbarig, aangezien de gemeente op dit gebied de beslissingsbevoegdheid heeft en naast de algemene regels die gelden, aanvullende richtlijnen kunnen geven.

De gemeente Haarlem is druk aan het kijken hoe deze richtlijnen er voor 1 juli uit komen te zien en heeft aangegeven uiterlijk eind juni een beslissing te nemen of de binnensport opengaat.

Aangezien het 1,5m-badmintonnen nu steeds dichterbij komt lijkt het ons goed om jullie vast voor te bereiden over hoe het 1,5m badminton bij Duinwijck eruit komt te zien.

We gaan ervan uit dat er een maximaal aantal spelers van 30 toelaatbaar is in de hal. Daarom zullen we gaan werken met slots (speeltijden). Je kunt via een online-inschrijfsysteem aangeven van welk slot je gebruik wenst te maken.

Rekening houdend met de 1,5m regel mogen zich niet meer dan 3 leden inschrijven op een badmintonbaan, waarop twee leden spelen terwijl het 3e lid indraait. Dit omdat een uur singelen voor de meesten van ons een zware aangelegenheid is.

Ook ten aanzien van het shuttlegebruik zullen richtlijnen worden gegeven.

Na elk slot zal er schoongemaakt worden. Toilet- en kleedkamergebruik zullen niet toegestaan zijn.

Omdat er nog zoveel onduidelijk is in de vereisten is het nog niet mogelijk om alle details uiteen te zetten. Ook in bovenstaande uitleg kan nog van alles wijzigen door aanvullende regelgeving.

Uiteraard ontvang je, als het zover is, van ons een uitgebreide beschrijving van de (logistieke) werkwijze.

Zolang het nog niet mag, is het goed om te zien dat ook de competitie vanaf deze week van start gaat met de buitentraining.

Fijn dat we weer met elkaar kunnen sporten. Een aantal recreanten hebben zich ook opgegeven, zij zullen aanschuiven bij de huidige groepen.
Voor nu, blijf gezond en zodra we weer meer weten, zullen we jullie hierover informeren.

Namens het bestuur,

Elvira Denteneer

The post Coronanieuws nr 6 appeared first on Duinwijck.com.

]]>
Coronanieuws nr 5 http://www.duinwijck.com/coronanieuws-nr-5/ Sat, 20 Jun 2020 21:14:37 +0000 http://www.duinwijck.com/?p=8608 Beste Duinwijcker,   Gisteren hebben we van onze minister-president mogen vernemen dat de coronamaatregelen wederom versoepeld gaan worden. Helaas nog steeds geen groen licht voor binnensporten. Wel gaf premier Rutte aan dat ze in gesprek zijn met de sportscholen om te zorgen dat zij eerder open kunnen gaan dan 1 september. Dit biedt hoop dat [...]

The post Coronanieuws nr 5 appeared first on Duinwijck.com.

]]>
Beste Duinwijcker,

 

Gisteren hebben we van onze minister-president mogen vernemen dat de coronamaatregelen wederom versoepeld gaan worden. Helaas nog steeds geen groen licht voor binnensporten. Wel gaf premier Rutte aan dat ze in gesprek zijn met de sportscholen om te zorgen dat zij eerder open kunnen gaan dan 1 september. Dit biedt hoop dat ook wij eerder dan 1 september mogen badmintonnen. We blijven in gesprek met de gemeente om te kijken wat dan de vereisten zullen zijn als we weer de hal in mogen en of de datum wordt vervroegd. Uiteraard met inachtneming van de 1 1/2 meter afstandsregel!

 

Mooi nieuws is dat vanaf 2 juni nu ook buitentrainingen voor de competitiespelers worden georganiseerd om de conditie op peil kunnen brengen en/of houden. Hopelijk heeft een ieder zich hier al voor opgegeven?

 

Indien je recreant bent en ook graag deel wil nemen aan buitentrainingen, laat dit dan weten via info@duinwijck.com. Bij voldoende aanmeldingen zullen we ook voor deze groep een buitentraining aanbieden.

 

Wat wel zeker zal zijn is dat als het moment daar is we aan veel regels moeten voldoen. Hiervoor zijn vrijwilligers nodig. In onze vorige update hebben wij hier een oproep voor geplaatst. Helaas hebben zich hiervoor nog niet voldoende leden aangemeld om aan de gestelde eisen te kunnen voldoen. Dit zou betekenen dat, als we groen licht krijgen, we nog NIET kunnen badmintonnen omdat we het organisatorisch niet rond krijgen. Dit zou heel erg jammer zijn.

Omdat we de gemeente van tevoren moeten kunnen aantonen aan de regels te voldoen is het belangrijk jullie bereidheid voor deze taken nu al in kaart te brengen.

 

Daarom nogmaals onze oproep:

 

We zijn op zoek naar:

 • Deurcoördinatoren hal: de taken van de deurcoördinator zijn vooral de check bij de voordeur: leden moeten zich voor bepaalde tijdsslots aanmelden. De deurcoördinator kijkt of de juiste personen binnenkomen, checkt of ze klachten hebben en kijkt of ze hun badmintonkleding al dragen. Je bent hier ongeveer een kwartier voor aanvang tot kwartier na aanvang van het tijdslot mee bezig
 • Zaalcoördinator: de zaalcoördinator is hoofdverantwoordelijke. De voornaamste taak is zorgen dat in de zaal iedereen volgens de richtlijnen bezig is. Ziet er bijvoorbeeld op toe dat shuttles klaar staan, dat iedereen zijn zitplek reinigt etc. en staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden.
 • Planner zaal- en deurcoördinatoren: houdt bij wie zich aanmeldt voor welke dag en houdt in de gaten waar de gaten in de bezetting liggen
 • Beheerder Online inschrijvingen: iemand met ervaring met ICT die in de gaten houdt of de online inschrijvingen goed verlopen
 • Overige vrijwillige taken

Bedenk dat je bijvoorbeeld voor de coördinatorfunctie ervoor zou kunnen kiezen dat je voor je een uur gaat spelen je eerst anderhalfuur deze coördinator functie vervult. We zullen er dan voor zorgen dat je het uur erna in ieder geval verzekerd bent van een uur speeltijd!

 

Kun je helpen, we horen het graag via info@duinwijck.com. Geef hier aan wat je graag wilt doen, wanneer en op welke tijdstippen je beschikbaar bent. Samen zorgen we er dan voor dat we straks weer aan het badmintonnen kunnen.

 

Alvast bedankt voor jullie inzet!

Namens het bestuur

Elvira Denteneer

The post Coronanieuws nr 5 appeared first on Duinwijck.com.

]]>
Coronanieuws nr 4 http://www.duinwijck.com/coronanieuws-4/ Sat, 20 Jun 2020 21:12:25 +0000 http://www.duinwijck.com/?p=8604 Beste Duinwijcker, Vorige week gaf onze minister-president wederom een persconferentie met betrekking tot de corona maatregelen. Het was fijn om te horen dat veel maatregelen versoepeld gaan worden. Echter voor badminton is er, helaas, nog geen groen licht. Wel werd aangegeven dat binnensporten per 1 september weer mogelijk zal zijn, indien alles goed verloopt [...]

The post Coronanieuws nr 4 appeared first on Duinwijck.com.

]]>

Beste Duinwijcker,

Vorige week gaf onze minister-president wederom een persconferentie met betrekking tot de corona maatregelen.

Het was fijn om te horen dat veel maatregelen versoepeld gaan worden. Echter voor badminton is er, helaas, nog geen groen licht.
Wel werd aangegeven dat binnensporten per 1 september weer mogelijk zal zijn, indien alles goed verloopt uiteraard.
Voorlopig nemen wij deze datum dan ook aan als streefdatum, al hopen we op eerder. Het geeft ons in ieder geval genoeg tijd om alles goed te organiseren, om er maar een positieve draai aan te geven.

In dit kader willen we alvast gaan anticiperen op wat (mogelijk) nodig gaat zijn om 1 september weer van start te kunnen. Hiervoor zijn we op zoek naar:

 • Coördinator hal
 • Planner hal-coördinatoren
 • Coördinator deur
 • Planner deurcoördinatoren
 • Planner buitentrainingen
 • Beheerder Online inschrijvingen
 • Overige vrijwillige taken

Voor de coördinatoren hal/deur geldt: ook als je slechts een paar uur beschikbaar bent, dan gaat dit al veel helpen om het schema te kunnen maken. Kun je helpen, we horen het graag via info@duinwijck.com. Geef hier aan wat je graag wilt doen, wanneer en op welke tijdstippen je beschikbaar bent.  Samen zorgen we er dan voor dat we straks weer aan het badmintonnen kunnen.

Wat wel goed nieuws is, is dat vanaf maandag 11 mei buitensporten weer tot de mogelijkheden behoort voor de volwassenen, ook in groepsverband met inachtneming van de 1 1/2m regel. Op dit moment worden er buitentrainingen gegeven aan de jeugd. We zijn nu aan het kijken hoe we deze buitentrainingen ook kunnen gaan aanbieden aan onze volwassen leden. Houd hiervoor je mail in de gaten!
Op deze manier zijn we allen fit zodra we weer de zaal in mogen.

Tot slot vinden jullie in de bijlage de ‘support- your-sponsor’ –nieuwsbrief. In deze lastige tijden is het goed om onze trouwe sponsoren een hart onder de riem te steken. Dus mocht jij of je familie of vrienden iets nodig hebben, kijk dan even in deze nieuwsbrief en koop of regel het bij/met een van onze sponsoren. Mocht je zelf leuke input hebben (goede oefeningen links) of een verhaal willen delen of een oproep willen doen in onze volgende nieuwsbrief? Laat het ons weten via info@duinwijck.com.

Blijf gezond!

Namens het Bestuur,

Elvira Denteneer

The post Coronanieuws nr 4 appeared first on Duinwijck.com.

]]>
Coronanieuws nr 3 http://www.duinwijck.com/coronanieuws-nr-3/ Sat, 20 Jun 2020 21:08:03 +0000 http://www.duinwijck.com/?p=8599 Beste Duinwijcker, Een nieuwe update met informatie. Dit keer in het bekende format van de nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, Namens het bestuur, Elvira Denteneer

The post Coronanieuws nr 3 appeared first on Duinwijck.com.

]]>

Beste Duinwijcker,

Een nieuwe update met informatie. Dit keer in het bekende format van de nieuwsbrief.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,

Elvira Denteneer

The post Coronanieuws nr 3 appeared first on Duinwijck.com.

]]>
Coronanieuws nr 2 http://www.duinwijck.com/coronanieuws-nr-2/ Sat, 20 Jun 2020 20:56:55 +0000 http://www.duinwijck.com/?p=8597 Beste Duinwijcker,   Het is hartverwarmend om te merken dat het badminton door jullie zo gemist wordt, gezien de reacties na mijn vorige mail!   Gisteren 19.00 zaten wij aan de buis gekluisterd om te horen welke Corona maatregelen zouden worden verlengd, welke erbij zouden komen of zouden worden ingetrokken.   Ten aanzien van sporten is besloten [...]

The post Coronanieuws nr 2 appeared first on Duinwijck.com.

]]>
Beste Duinwijcker,

 

Het is hartverwarmend om te merken dat het badminton door jullie zo gemist wordt, gezien de reacties na mijn vorige mail!

 

Gisteren 19.00 zaten wij aan de buis gekluisterd om te horen welke Corona maatregelen zouden worden verlengd, welke erbij zouden komen of zouden worden ingetrokken.

 

Ten aanzien van sporten is besloten dat kinderen en jongeren weer mogen sporten in teamverband. Wat er mag ten aanzien van sporten staat hieronder samengevat:

 • Individueel sporten kan en mag en is goed voor iedereen.
 • Kinderen t/m 12 jaar mogen vanaf 28 april weer in teamverband in de buitenlucht sporten. Geen wedstrijden, want die leiden tot reizen en meer contacten.
 • Jongeren t/m 18 jaar krijgen meer ruimte om buiten georganiseerd te sporten op anderhalve meter afstand en zonder wedstrijden.
 • Voor alle leeftijdsgroepen geldt: Geen ouders langs de lijn, thuis douchen en gebruik het gezond verstand.

Helaas is badmintonnen in de Duinwijckhal in ieder geval tot 20 mei nog niet toegestaan.

 

Het sporten van jeugd onder de 12 en de groep 12-18 in de openbare ruimte met in acht neming van de geldende restricties is vanaf 28 april dus toegestaan. Ook voor ons biedt dit kansen!

De jeugdcommissie is aan het verkennen om op korte termijn outdooractiviteiten voor de jeugd te organiseren. Uiteraard houden wij u op de hoogte van deze ontwikkelingen.

 

De gemeente heeft wel aangegeven dat zij willen kijken welke mogelijkheden er zijn voor de topsporters van Duinwijck om toch te kunnen trainen. Hierover gaan wij met de gemeente in gesprek.

 

Hopelijk worden de regels op 20 mei nog verder versoepeld waardoor wij allemaal onze geliefde sport weer kunnen beoefenen, uiteraard in aangepaste vorm. In overleg met jullie en met de gemeente gaan wij verder met het ontwikkelen van de scenario’s voor het 1,5m-badminton. We hebben naar aanleiding van de laatste oproep hiervoor al enkele goede ideeën ontvangen ​. Dank hiervoor! Goed om te zien dat een ieder zo betrokken is en wil meedenken. ​

 

Voor verdere vragen en/of ideeën mail naar info@duinwijck.com.

Voor nu, blijf gezond en houd u mail in de gaten!

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur

Elvira Denteneer

 

The post Coronanieuws nr 2 appeared first on Duinwijck.com.

]]>
Duinwijckjeugd traint in de buitenlucht op de Kleverlaan http://www.duinwijck.com/duinwijckjeugd-traint-in-de-buitenlucht-op-de-kleverlaan/ Thu, 28 May 2020 08:18:19 +0000 http://www.duinwijck.com/?p=8577 Duinwijck laat zich door de Corona crisis wel - tijdelijk - van het badmintonveld slaan, maar raakt er niet door van slag. Onder de bezielende leiding van Sophie Brown worden er al enkele weken buitentrainingen verzorgd voor de competitiejeugd op het sportveld aan de Kleverlaan. Ook de recreantenjeugd van Duinwijck is welkom.       [...]

The post Duinwijckjeugd traint in de buitenlucht op de Kleverlaan appeared first on Duinwijck.com.

]]>
Duinwijck laat zich door de Corona crisis wel – tijdelijk – van het badmintonveld slaan, maar raakt er niet door van slag.

Onder de bezielende leiding van Sophie Brown worden er al enkele weken buitentrainingen verzorgd voor de competitiejeugd op het sportveld aan de Kleverlaan. Ook de recreantenjeugd van Duinwijck is welkom.

 

 

 

 

Voor de senioren gaan vanaf 2 juni de buitentrainingen van start. Het schema en het belangrijke Corona protocol ziet er als volgt uit:

Er zal van 18.30 tot 20.05 worden getraind in 2 shifts van 45 minuten waarbij 5 minuten is ingebouwd om ‘veilig’ te kunnen wisselen van groep en de (eerder bekend gestelde) indeling is :

 

Groep 1 : team 1 t/m 6    > dinsdag van 18.30 tot 19.15 en donderdag van 19.20 tot 20.05

Groep 2 : team 7 t/m 13  > dinsdag van 19.20 tot 20.05 en donderdag van 18.30 tot 19.15

 

Probeer je in principe aan de indeling te houden, zodat de groepen niet te groot worden en we ‘normaal’ kunnen trainen binnen de 1,5 meter cultuur. Mocht je onverhoopt een keer met een andere groep mee moeten doen, omdat het tijdstip echt niet schikt dan is dat uiteraard mogelijk.

Hieronder volgt aanvullende informatie met betrekking tot de trainingen en als er nog vragen zijn, schroom dan niet om te mailen.

 Waar verzamelen en trainen:

 • Verzamelen op het parkeerterrein naast de DeGiro-hal, maximaal 5 minuten van te voren aanwezig(!!)
 • De training vindt plaats op de parkeerplaats naast de DeGiro-hal en bij grote drukte en droog weer kan er uitgeweken worden naar het sportveld op de Kleverlaan (veld naast de rotonde)

Wat mee te nemen:

 • Jouw eigen gevulde drinkfles
 • Buitenschoenen / oude badmintonschoenen voor verharde wegen en/of voor op een grasveld
 • Jouw racket (bij voorkeur een oud racket)
 • Een eigen fitness mat en springtouw. Er is beperkt materiaal aanwezig op de club, maar ter voorkomen van veel desinfecteren is de voorkeur voor het mee nemen van eigen materiaal

Houd verder rekening met:

 • De hal is niet toegankelijk, dus gebruik van kleedkamers of toiletten is niet mogelijk (en ook niet toegestaan)
 • Zorg dat je omgekleed in sporttenue naar de hal komt
 • Bij zeer slecht weer vervalt de training en zal er zo goed als mogelijk hierover worden gecommuniceerd (Mail, Whatsapp, Facebook)
 • 1,5 meter afstand bewaren tijdens het trainen. Sophie zal hier op toezien
 • 1,5 afstand bewaren tijdens de shift wisseling
 • Niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van de training aanwezig zijn
 • Na de training niet blijven, maar zo snel als mogelijk naar huis gaan a.u.b.

Algemeen geldende regels: 

 • hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes;
 • was je handen thuis met water en zeep voor en na iedere training;
 • blijf thuis als je de afgelopen 24 uur een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt:
  neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts;
 • blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38°C) en/of benauwdheidsklachten heeft.
  Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag je weer sporten en naar buiten;
 • blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19).
  Omdat je tot veertien dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet je thuis blijven tot veertien dagen na het laatste contact waarop deze persoon nog besmettelijk was (volg hierin het advies van de GGD);
 • blijf thuis als je het nieuwe coronavirus hebt gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest)
  minimaal zeven dagen thuis na de uitslag van de test;
 • blijf thuis zolang je in thuisisolatie bent, omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld

The post Duinwijckjeugd traint in de buitenlucht op de Kleverlaan appeared first on Duinwijck.com.

]]>
Coronanieuws nr 1 http://www.duinwijck.com/coronanieuws-nr-1/ Sun, 19 Apr 2020 20:50:33 +0000 http://www.duinwijck.com/?p=8569 Beste Duinwijcker, Hoe gaat het met jullie? Dat is de eerste gedachte wanneer ik start aan deze mailing. Ongeveer een maand geleden hebben wij de hal moeten sluiten vanwege het Corona-virus. Ik weet niet hoe u deze periode beleeft, maar voor mij was het zeker de eerste paar weken echt wennen en zoekende naar een [...]

The post Coronanieuws nr 1 appeared first on Duinwijck.com.

]]>
Beste Duinwijcker,

Hoe gaat het met jullie? Dat is de eerste gedachte wanneer ik start aan deze mailing. Ongeveer een maand geleden hebben wij de hal moeten sluiten vanwege het Corona-virus. Ik weet niet hoe u deze periode beleeft, maar voor mij was het zeker de eerste paar weken echt wennen en zoekende naar een nieuw ritme.

Gelukkig hebben we de digitale middelen en zijn we als bestuur inmiddels gestart met het kijken naar scenario’s met betrekking tot badmintonnen in de ‘1,5m samenleving’ en hoe we de gemiste badminton-uren kunnen laten inhalen. We zien hier zeker mogelijkheden voor, waarbij de veiligheid en gezondheid van onze leden uiteraard voorop staat.

Komende dinsdag 21 april zal het kabinet de nieuwe afspraken voor ons land bekend maken. Na de persconferentie van komende dinsdag zullen wij de nieuwe richtlijnen houden naast de bedachte scenario’s om te kijken wat er haalbaar is en u hier dan nader over informeren. De inbreng van u als lid is hierbij uiteraard ook van belang. Mocht u ideeën hebben of beschikbaar zijn om handen te bieden bij de uitvoering van het ‘badmintonnen in de 1,5m samenleving’ laat het vooral weten aan info@duinwijck.com.

Namens het bestuur wens ik u veel gezondheid toe!

Elvira Denteneer

The post Coronanieuws nr 1 appeared first on Duinwijck.com.

]]>
Alle sportactiviteiten in DEGIRO-hal stilgelegd http://www.duinwijck.com/alle-sportactiviteiten-in-degiro-hal-stilgelegd/ Sun, 15 Mar 2020 15:59:33 +0000 http://www.duinwijck.com/?p=8564 In navolging op de eerdere berichtgeving over stopzetten van alle Duinwijckactiviteiten zijn nu álle sportactiviteiten stilgelegd voor zowel overdag als ‘s avonds. Deze maatregel blijft gelden tot nader order

The post Alle sportactiviteiten in DEGIRO-hal stilgelegd appeared first on Duinwijck.com.

]]>
In navolging op de eerdere berichtgeving over stopzetten van alle Duinwijckactiviteiten zijn nu álle sportactiviteiten stilgelegd voor zowel overdag als ‘s avonds. Deze maatregel blijft gelden tot nader order

The post Alle sportactiviteiten in DEGIRO-hal stilgelegd appeared first on Duinwijck.com.

]]>
Alle Duinwijckactiviteiten in DEGIROhal voorlopig stilgelegd, overdag accommodatie vooralsnog open http://www.duinwijck.com/alle-duinwijckactiviteiten-in-degirohal-voorlopig-stilgelegd-overdag-accommodatie-vooralsnog-open/ Thu, 12 Mar 2020 20:45:08 +0000 http://www.duinwijck.com/?p=8562 Beste leden, Het is jullie vast niet ontgaan zijn dat vanmiddag onze minister-president Rutte een aantal grote maatregelen heeft genomen met betrekking tot de verspreiding van het Corona-virus. Badminton Nederland (NBB) heeft reeds een update gegeven en opgeroepen om club-gerelateerde activiteiten (zoals trainingen en evenementen) af te gelasten. Daarnaast heeft de gemeente Haarlem besloten [...]

The post Alle Duinwijckactiviteiten in DEGIROhal voorlopig stilgelegd, overdag accommodatie vooralsnog open appeared first on Duinwijck.com.

]]>

Beste leden,

Het is jullie vast niet ontgaan zijn dat vanmiddag onze minister-president Rutte een aantal grote maatregelen heeft genomen met betrekking tot de verspreiding van het Corona-virus. Badminton Nederland (NBB) heeft reeds een update gegeven en opgeroepen om club-gerelateerde activiteiten (zoals trainingen en evenementen) af te gelasten. Daarnaast heeft de gemeente Haarlem besloten alle sporthallen te sluiten. Hierdoor zijn wij genoodzaakt de hal tot nadere orde te sluiten. Dit betekent dat vanaf 13 maart 8:00 de hal is gesloten voor Duinwijck-leden. Reeds georganiseerde evenementen en/of overleggen zullen, naast trainingen, ook te komen vervallen, zoals onder andere het ouder-kind-toernooi en de seizoensafsluiting.

Wat betreft de schoolactiviteiten in de accommodatie is vooralsnog geen aangepast standpunt ingenomen. Dit wil zeggen dat de accommodatie vooralsnog open blijft voor die activiteiten.

We zijn nauw in contact met de gemeente Haarlem en houden jullie op de hoogte zodra de hal van de gemeente weer geopend mag worden.

Namens het bestuur,

Elvira Denteneer

The post Alle Duinwijckactiviteiten in DEGIROhal voorlopig stilgelegd, overdag accommodatie vooralsnog open appeared first on Duinwijck.com.

]]>