Duinwijck.com http://www.duinwijck.com Fri, 06 Sep 2019 07:14:58 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.2.3 KICK OFF Eredivisie vanaf 16u http://www.duinwijck.com/kick-off-eredivisie-vanaf-16u/ Fri, 06 Sep 2019 07:14:58 +0000 http://www.duinwijck.com/?p=8159 Zaterdag 7 september gaat het competitieseizoen weer van start, met de Eredivisie kick-off in DEGIRO-hal. Vanaf 16.00u spelen alle teams in 1 hal hun volledige eerste competitieronde. Een reünie en tegelijk de start van nieuwe rivaliteit, die moet leiden tot een mooi seizoen voor de clubs. Wie zijn de nieuwe gezichten, wit voor ontwikkeling hebben [...]

The post KICK OFF Eredivisie vanaf 16u appeared first on Duinwijck.com.

]]>
Zaterdag 7 september gaat het competitieseizoen weer van start, met de Eredivisie kick-off in DEGIRO-hal.

Vanaf 16.00u spelen alle teams in 1 hal hun volledige eerste competitieronde. Een reünie en tegelijk de start van nieuwe rivaliteit, die moet leiden tot een mooi seizoen voor de clubs.

Wie zijn de nieuwe gezichten, wit voor ontwikkeling hebben de bekende namen doorgemaakt, wie is de eerste koploper van het nieuwe jaar? Kom zaterdag kijken vanaf 16u, uiteraard helemaal gratis.

The post KICK OFF Eredivisie vanaf 16u appeared first on Duinwijck.com.

]]>
Jeugduitwisseling met Vennewater en Polisport zeer geslaagd http://www.duinwijck.com/jeugduitwisseling-met-vennewater-en-polisport-zeer-geslaagd/ Sun, 01 Sep 2019 20:10:26 +0000 http://www.duinwijck.com/?p=8152 Zaterdagochtend 31 augustus vertrok een groep van 17 enthousiaste jeugd competitiespelers naar Heiloo om daar als voorbereiding op het nieuwe competitie seizoen wedstrijdjes te spelen samen met het Vennewater (Heiloo) en Polisport (Schagen). Rond half 9 werd er vertrokken uit Haarlem om 9.15u met een gezamenlijke warming-up te beginnen onder leiding van de trainer van [...]

The post Jeugduitwisseling met Vennewater en Polisport zeer geslaagd appeared first on Duinwijck.com.

]]>
Zaterdagochtend 31 augustus vertrok een groep van 17 enthousiaste jeugd competitiespelers naar Heiloo om daar als voorbereiding op het nieuwe competitie seizoen wedstrijdjes te spelen samen met het Vennewater (Heiloo) en Polisport (Schagen). Rond half 9 werd er vertrokken uit Haarlem om 9.15u met een gezamenlijke warming-up te beginnen onder leiding van de trainer van Polisport. In totaal waren er 53 spelers aanwezig, waardoor er flink gerouleerd kon worden. Leuk om te zien was dat iedereen stond te trappelen om te kunnen spelen. Voor een aantal de 1e keer van het seizoen, anderen hadden wel al een aantal keer getraind. Je speelde met je teamgenootje, clubgenootje of met iemand van een andere club. Rond half 1 was de laatste wedstrijd gespeeld en kon iedereen aanschuiven voor een zeer goed verzorgde lunch door het Vennewater.

Een gezellig ochtend met 2 leuke clubs en de intentie is er al om dit volgend jaar weer te herhalen.

 

The post Jeugduitwisseling met Vennewater en Polisport zeer geslaagd appeared first on Duinwijck.com.

]]>
Het nieuwe seizoen begint op maandag 2 september http://www.duinwijck.com/het-nieuwe-seizoen-begint-op-maandag-2-september/ Fri, 16 Aug 2019 13:21:23 +0000 http://www.duinwijck.com/?p=8126 De meeste mensen zijn nog in zomerreces maar Duinwijck is zich al aan het voorbereiden op het nieuwe seizoen. Vanaf maandag 2 september gaat het nieuwe seizoen weer volop van start voor zowel de overdag badmintonners als de avondleden. Wil je je zelf nog een beetje warm slaan vóór het nieuwe seizoen van start gaat? [...]

The post Het nieuwe seizoen begint op maandag 2 september appeared first on Duinwijck.com.

]]>
De meeste mensen zijn nog in zomerreces maar Duinwijck is zich al aan het voorbereiden op het nieuwe seizoen.

Vanaf maandag 2 september gaat het nieuwe seizoen weer volop van start voor zowel de overdag badmintonners als de avondleden.
Wil je je zelf nog een beetje warm slaan vóór het nieuwe seizoen van start gaat? Dan kan dat natuurlijk: pay-per-play, of te wel zonder aankondiging komen op de maandag, donderdag en vrijdag vanaf 20:00. De kosten per speelavond bedragen € 4,= en moeten ter plekke voldaan worden. Cash en pinnen zijn beiden mogelijk. Pay-per-play kan dus tot en met 30 augustus.

Jeugd tot 18 jaar kan een keertje komen proefspelen. Wil je dat? Meld je dan aan bij jeugdcommissie@duinwijck.com. Voor meer informatie over jeugd klik dan hier.

Ouder dan 18 jaar en je wilt het een keertje komen proberen? Meld je dan aan bij ledenadministratie@duinwijck.com. Voor meer informatie voor senioren klik dan hier.

 

The post Het nieuwe seizoen begint op maandag 2 september appeared first on Duinwijck.com.

]]>
Pinkstermaandag DEGIRO-hal gesloten http://www.duinwijck.com/pinkstermaandag-degiro-hal-gesloten/ Fri, 07 Jun 2019 13:35:32 +0000 http://www.duinwijck.com/?p=8122 The post Pinkstermaandag DEGIRO-hal gesloten appeared first on Duinwijck.com.

]]>
The post Pinkstermaandag DEGIRO-hal gesloten appeared first on Duinwijck.com.

]]>
Brian kaapt titel voor neus van Ties http://www.duinwijck.com/brian-kaapt-titel-voor-neus-van-ties/ Mon, 03 Jun 2019 11:02:21 +0000 http://www.duinwijck.com/?p=8113 Dit jaar werden de Nederlandse Jeugdkampioenschappen georganiseerd in Wijk bij Duurstede. Voor Duinwijck deed een select gezelschap mee: Mick Vervest, Lennart Root, Hidde van Goor, Oriana The, Ivory Johan, Daisy Pieters,  Brian Wassink en Ties van der Lecq. Goed om te zien dat er weer een nieuwe lichting zich aanmeldt om mee te doen aan [...]

The post Brian kaapt titel voor neus van Ties appeared first on Duinwijck.com.

]]>
Dit jaar werden de Nederlandse Jeugdkampioenschappen georganiseerd in Wijk bij Duurstede. Voor Duinwijck deed een select gezelschap mee: Mick Vervest, Lennart Root, Hidde van Goor, Oriana The, Ivory Johan, Daisy Pieters,  Brian Wassink en Ties van der Lecq. Goed om te zien dat er weer een nieuwe lichting zich aanmeldt om mee te doen aan dit belangrijkste jeugdtoernooi van het jaar.

Helaas kwamen velen van deze spelers de zaterdag niet door voor een ronde in de halve finales.

In de onder 19 groep was er groot spektakel te beleven in de finales van het mannendubbelspel. De als eerste geplaatste Brian Wassink, gekoppeld aan Gijs Duijs, namen het op tegen de als tweede geplaatste Ties van der Lecq en ex-Duinwijcker Wessel van der Aar.
Het werd een ware thriller waarbij Brian en Gijs de winst met 2 punten verschil wisten binnen te halen. Gamestanden na 57 minuten spelen: 12-21 21-15 22-20. Het waren de enige 2 bekers die dit jaar naar Duinwijckspelers gingen.

The post Brian kaapt titel voor neus van Ties appeared first on Duinwijck.com.

]]>
Sophie van den Broek pakt twee mooie prijzen http://www.duinwijck.com/sophie-van-den-broek-pakt-twee-mooie-prijzen/ Mon, 03 Jun 2019 10:33:18 +0000 http://www.duinwijck.com/?p=8110 Sophie van den Broek heeft op 25 mei voor de tweede keer meegedaan aan het NK aangepast badminton in Veenendaal. Sophie heeft een beperking aan haar benen. Ze  speelde drie onderdelen en behaalde twee prijzen. De dames enkel was een zwaar onderdeel omdat Sophie tegen mensen met een armbeperking speelde. In het damesdubbel werd [...]

The post Sophie van den Broek pakt twee mooie prijzen appeared first on Duinwijck.com.

]]>

Sophie van den Broek heeft op 25 mei voor de tweede keer meegedaan aan het NK aangepast badminton in Veenendaal.

Sophie heeft een beperking aan haar benen. Ze  speelde drie onderdelen en behaalde twee prijzen. De dames enkel was een zwaar onderdeel omdat Sophie tegen mensen met een armbeperking speelde. In het damesdubbel werd ze derde samen met Kim Bruurs (BC Reeshof Tilburg) en behaalde ze na het spelen van hele spannende wedstrijden samen met para-badminton selectiespeler Joshua Donker een mooie tweede plaats in het gemengddubbel.

“ het was een leuke en leerzame dag met veel wedstrijden” aldus de trotse Sophie.

The post Sophie van den Broek pakt twee mooie prijzen appeared first on Duinwijck.com.

]]>
Duinwijckjeugd laat van zich spreken in Schagen http://www.duinwijck.com/duinwijckjeugd-laat-van-zich-spreken-in-schagen/ Mon, 13 May 2019 20:44:33 +0000 http://www.duinwijck.com/?p=8089 11 jeugdspelertjes van Duinwijck hebben afgelopen zaterdag 11 mei meegedaan aan het Polisport toernooi in Schagen. Sommigen hebben nog niet heel veel ervaring in het spelen van toernooien. Doordat het zo'n behoorlijk grote groep was werd het een gezellige en sportieve dag voor zowel de spelers als de ouders die mee waren gekomen. Om met [...]

The post Duinwijckjeugd laat van zich spreken in Schagen appeared first on Duinwijck.com.

]]>
11 jeugdspelertjes van Duinwijck hebben afgelopen zaterdag 11 mei meegedaan aan het Polisport toernooi in Schagen. Sommigen hebben nog niet heel veel ervaring in het spelen van toernooien. Doordat het zo’n behoorlijk grote groep was werd het een gezellige en sportieve dag voor zowel de spelers als de ouders die mee waren gekomen.

Om met de jongste de beginnen: Mette speelde als 7-jarige mee in de onder 9 groep. Daar heeft ze het heel goed gedaan en is tweede geworden uit een groep van 5 spelertjes.

Pomme wint van Demi in de finale van het meisjesenkelspel onder 11. Pomme en Demi winnen samen de finale van het dubbelspel, let wel een dubbelspel waarin jongens en meisjes bij elkaar waren ingedeeld.

Zoë wint het meisjesenkelspel onder 15 en samen met Charlize wordt Zoë tweede in het meisjesdubbelspel onder 15 jaar.

Fin Zwager wordt 3e in het enkelspel onder 13

Bas en Kes worden 3e in het dubbelspel onder 13

Mick Vervest wint de finale van het mannenenkelspel onder 19, waarin Lennart Root 2e wordt, en samen winnen ze ook het dubbelspel.

The post Duinwijckjeugd laat van zich spreken in Schagen appeared first on Duinwijck.com.

]]>
Trainingsweekend seizoen ‘19-‘20 aangekondigd http://www.duinwijck.com/trainingsweekend-seizoen-19-20-aangekondigd/ Fri, 12 Apr 2019 08:32:07 +0000 http://www.duinwijck.com/?p=8086 Het trainingsweekend voor komend seizoen voor senioren teams zal gehouden worden van 23 t/m 25 augustus as en zal plaatsvinden in de omgeving van Wijchen. voor meer informatie klik hier

The post Trainingsweekend seizoen ‘19-‘20 aangekondigd appeared first on Duinwijck.com.

]]>
Het trainingsweekend voor komend seizoen voor senioren teams zal gehouden worden van 23 t/m 25 augustus as en zal plaatsvinden in de omgeving van Wijchen.

voor meer informatie klik hier

The post Trainingsweekend seizoen ‘19-‘20 aangekondigd appeared first on Duinwijck.com.

]]>
Ouder Kind toernooi was een feestje http://www.duinwijck.com/ouder-kind-toernooi-was-een-feestje/ Sun, 24 Mar 2019 11:56:13 +0000 http://www.duinwijck.com/?p=8051 Het jaarlijks ouder-kind toernooi dat op zaterdag 23 maart gehouden werd was zoals gebruikelijk weer een feestje. Bezwete koppies en niet alleen van de kinderen die hun best deden! Het toernooi was ingedeeld naar speelsterkte van de jeugdleden. Er werd in poules gespeeld en uit iedere poule kwam een winnaar die met de taart [...]

The post Ouder Kind toernooi was een feestje appeared first on Duinwijck.com.

]]>

Het jaarlijks ouder-kind toernooi dat op zaterdag 23 maart gehouden werd was zoals gebruikelijk weer een feestje. Bezwete koppies en niet alleen van de kinderen die hun best deden!
Het toernooi was ingedeeld naar speelsterkte van de jeugdleden. Er werd in poules gespeeld en uit iedere poule kwam een winnaar die met de taart er van door gingen. Sommige winnaars konden niet wachten en begonnen gelijk in de kantine de taart op te peuzelen! Hieronder volgt een impressie van het toernooi.

The post Ouder Kind toernooi was een feestje appeared first on Duinwijck.com.

]]>
Duinwijck in de finale! http://www.duinwijck.com/duinwijck-in-de-finale/ Fri, 08 Mar 2019 10:06:22 +0000 http://www.duinwijck.com/?p=8038 Geef je op voor de Duinwijckbus (gratis) via bus@duinwijck.com. Vertrek: 11.00u vanaf Ibis-Hotel (vanwege werkzaamheden aan het Badmintonpad). Kaartjes koop je via http://finaleeredivisiebadminton.nl/kaartverkoop/ En anders tot ziens in de Maaspoort, Den Bosch vanaf 13.00u.

The post Duinwijck in de finale! appeared first on Duinwijck.com.

]]>


Geef je op voor de Duinwijckbus (gratis) via bus@duinwijck.com. Vertrek: 11.00u vanaf Ibis-Hotel (vanwege werkzaamheden aan het Badmintonpad). Kaartjes koop je via http://finaleeredivisiebadminton.nl/kaartverkoop/

En anders tot ziens in de Maaspoort, Den Bosch vanaf 13.00u.

The post Duinwijck in de finale! appeared first on Duinwijck.com.

]]>