Het bestuur

 

Elvira Denteneer-Wijnen
Elvira Denteneer-WijnenVoorzitter
In 2019 ben ik, Elvira Denteneer-Wijnen, gestart als voorzitter van B.C. Duinwijck. Ik vind het een eer om deze taak te mogen vervullen, zit vol met energie en ben van plan er een succesvolle periode van te gaan maken.

Voor degenen die mij niet kennen wil ik mij graag even kort voorstellen. Mijn naam is Elvira Denteneer-Wijnen, stam uit 1976, heb een leuke man en twee boeven van kinderen en ben werkzaam bij de Hogeschool van Amsterdam waar ik als programmamanager teams projectmatig help om elke dag de kwaliteit van het onderwijs nog beter te maken.

Badminton is mij met de paplepel ingegoten. Op 6-jarige leeftijd ging ik met mijn vader en moeder al mee trainen en bracht ik al vele weekenden in de hal door bij HHW’69. Rond mijn 15e maakte ik de overstap naar B.C. Duinwijck en heb sindsdien hier altijd met veel plezier gespeeld en mocht deel uitmaken van het 1e team. Helaas was dit van korte duur. Ik kreeg op jonge leeftijd last van een serieuze rugblessure, waardoor ik er voor koos om te stoppen. Maar ik kwam altijd graag terug om van mooie badmintonpartijen bij Duinwijck te genieten. Sinds kort heb ik mijn racket weer opgepakt (iets van ‘het bloed kruipt….’) maar om dit blessurevrij te doen, blijft een uitdaging.

Als voorzitter is het een mooi moment om te starten. Er is een nieuwe prachtige hal, wat ons als club veel kan gaan brengen. Dit in combinatie met een stevig club-fundament wat door de jaren heen is opgebouwd, biedt vele mogelijkheden. Aan ons als bestuur om deze lijn voor te zetten en uit te bereiden.

Het moge duidelijk zijn, B.C. Duinwijck is een vereniging om trots op te zijn!
Tot snel en spreek me vooral aan met ideeën en suggesties.

Ruud Natenstedt
Ruud NatenstedtPenningmeester
Mijn naam is Ruud Natenstedt en ben penningmeester sinds september 2019. Speel aardig wat jaartjes badminton en vanaf 2006 bij BC Duinwijck. Vind het verenigingsleven heel leuk en heb al ook als vrijwilliger al het nodige gedaan, zoals onder andere al vele jaren de Dutch Junior.
André Terol
André TerolTC-voorzitter
 Ik ben André Terol, binnen het bestuur van B.C. Duinwijck actief als voorzitter van de Technische Commissie. Ik speel sinds mijn achtste jaar al badminton en ben sinds mijn tiende lid van B.C. Duinwijck
Anika Gans
Anika GansSecretaris
Mijn naam is Anika Gans en sinds begin juli 2018 vervul ik binnen BC Duinwijck de taak als secretaris. Al vanaf mijn zevende jaar ben ik lid en speel ik met veel plezier competitie. Daarnaast ben ik af en toe achter de bar te vinden en heb ik afgelopen seizoen het eerste team enkele keren ondersteund als fysiotherapeut.
Paul Bult
Paul BultBarcommissie voorzitter
 Als lid ben ik sinds 1984 verbonden aan Duinwijck waarvan ik nu deel uit maak als voorzitter van de barcommissie in het algemeen bestuur. Zelf speel ik met wisselend succes in het vooral zeer gezellige team Heren 1.