Het bestuur

 

Jules Bakker
Jules BakkerVoorzitter
In 2014 ben ik, Jules Bakker, voorgedragen en vervolgens gekozen tot voorzitter van B.C. Duinwijck. Ik vind het een eer om deze taak te mogen vervullen, zit vol met energie en ben van plan er een succesvolle periode van te gaan maken.

Voor degenen die mij niet kennen wil ik mij graag even kort voorstellen. Mijn naam is Jules Bakker, ik ben van 1977 en geboren en getogen Haarlemmer. Ik ben werkzaam als grafisch vormgever en art director bij een middelgroot bedrijf. Ik doe art direction voor enkele tijdschriften en opmaak van een aantal andere. Ook ontwerp ik websites, advertenties, logo’s, banners, huisstijlen, etc.

Ik ben als badmintonner op 10-jarige leeftijd begonnen bij een oude concurrent van Duinwijck, BC Haarlem; een club die dankzij fusies daarna ook nog de namen Oosterduin en Let it Be heeft gedragen. Op mijn 16e ben ik overgestapt naar Duinwijck, waar ik 10 jaar gespeeld heb, om vervolgens de overstap naar BV Slotermeer uit Amsterdam te maken. Hoewel het ook daar prima badmintonnen was, trok het ‘oude nest’ toch dermate aan dat ik in 2010 weer ben teruggekomen. En met veel plezier.

Als speler heb ik altijd aangehikt tegen ons eerste team, maar heb me er nooit echt in kunnen spelen. De bereidheid om er alles uit te halen wat er in zat was niet aanwezig, en ik moest bovendien opboksen tegen goede spelers. Dientengevolge heb ik -los van enkele tientallen invalbeurten- altijd in team 2 en 3 gebivakkeerd, waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds rondloop, al worden de knieën wat minder en is gewichtsbeheersing ook een steeds grotere uitdaging.

Het zijn spannende tijden voor Duinwijck. De nieuwe hal is prachtig, laten we hopen dat het de club op alle niveaus een injectie gaat geven. Zo’n mooie hal, daar moeten toch zoveel mogelijk mensen badmintonnen? Aan ons bestuur de taak om te zorgen dat Duinwijck sterk en gezond de toekomst tegemoet kan gaan.

Rajesh Grobbe
Rajesh GrobbePenningmeester
Mijn naam is Rajesh Grobbe en pas sinds november 2012 penningmeester van de vereniging. Inmiddels ben ik al jaren lid van B.C. Duinwijck, begonnen als jeugdlid en blijven hangen in de seniorencompetitie. 
André Terol
André TerolTC-voorzitter
 Ik ben André Terol, binnen het bestuur van B.C. Duinwijck actief als voorzitter van de Technische Commissie. Ik speel sinds mijn achtste jaar al badminton en ben sinds mijn tiende lid van B.C. Duinwijck
Anika Gans
Anika GansSecretaris
Mijn naam is Anika Gans en sinds begin juli 2018 vervul ik binnen BC Duinwijck de taak als secretaris. Al vanaf mijn zevende jaar ben ik lid en speel ik met veel plezier competitie. Daarnaast ben ik af en toe achter de bar te vinden en heb ik afgelopen seizoen het eerste team enkele keren ondersteund als fysiotherapeut.
Paul Bult
Paul BultBarcommissie voorzitter
 Als lid ben ik sinds 1984 verbonden aan Duinwijck waarvan ik nu deel uit maak als voorzitter van de barcommissie in het algemeen bestuur. Zelf speel ik met wisselend succes in het vooral zeer gezellige team Heren 1.