Talentgroup

Afgelopen jaar is Duinwijck gestart met extra trainingen voor talenten. Uit evaluaties met spelers bleek dat dit een succes was, dus voor het seizoen 2014-2015 heeft Duinwijck een Talentgroup opgezet waarbij talenten zijn uitgenodigd om deel te nemen aan dit project.
Op 11 augustus j.l. hebben we een bijeenkomst gehad met trainers, spelers en ouders waarbij we de plannen hebben uitgelegd voor komend seizoen. Het doel van de talentgroup is om door middel van hard trainen, discipline en doorzettingsvermogen het beste uit jezelf te halen.

De talenten zullen vanaf 1 september 4 tot 5 keer per week gaan trainen onder begeleiding van de trainers: Rob Ridder, Marjan Ridder, Herman leidelmeijer, Koen Ridder, Karina de Wit, André Terol en Marcel Bijen. Naast deze trainingen zullen ze competitie en toernooien gaan spelen.
De groep bestaat nu uit 16 spelers in de leeftijden van 11 tot 19 jaar.
Tijdens de trainingen zullen de talenten intensief begeleidt worden waarbij er niet alleen maar aandacht is voor het fysieke, maar ook voor de tactische vaardigheden. Naast deze baantrainingen zullen we bijeenkomsten aanbieden waarbij er aandacht is voor de fysieke belasting, mentale belasting en voeding tijdens sporten.

We hopen aan het einde van dit seizoen ook nieuwe talenten te mogen verwelkomen die mee kunnen gaan trainen met de talentgroup.

We wensen de spelers heel veel succes en plezier toe komend seizoen!

Namens de Talentgroup,

Carola Bakker
TC Duinwijck

Talentgroup 2014:2015