Talentgroup

In 2013 is Duinwijck gestart met extra trainingen voor talenten. Uit evaluaties met spelers bleek dat dit een succes was, dus heeft Duinwijck een Talentgroup opgezet waarbij talenten zijn uitgenodigd om deel te nemen aan dit project.
Het doel van de talentgroup is om door middel van hard trainen, discipline en doorzettingsvermogen het beste uit jezelf te halen.

De talenten trainen 4 tot 5 keer per week onder begeleiding van de toptrainers, veelal ex-topspelers: Rob Ridder, Marjan Ridder, Herman leidelmeijer, Akvile Stapusaityte, Karina de Wit en Maartje Verheul.
De groep bestaat nu uit ongeveer 16 spelers in de leeftijden van 11 tot 19 jaar.
Tijdens de trainingen zullen de talenten intensief begeleid worden waarbij er niet alleen maar aandacht is voor het fysieke, maar ook voor de tactische vaardigheden. Naast deze baantrainingen zullen we bijeenkomsten aanbieden waarbij er aandacht is voor de fysieke belasting, mentale belasting en voeding tijdens sporten.

We hopen aan het einde van dit seizoen ook nieuwe talenten te mogen verwelkomen die mee kunnen gaan trainen met de talentgroup.

TC Duinwijck

Talentgroup 2014:2015