Olympische Dag  op vrijdag 10 juni in de Duinwijckhal.

Het was druk en gezellig in de hal. ’s Morgens streden de meisjes van groep 7 en 8 van heel veel scholen om de eerste plaats en ’s middags de jongens.

Bij de meisjes waren het Larissa Boer en Ilse Knol die de eerste plaats veroverden, beiden leerlingen van De Cirkel. Larissa speelt competitie bij Duinwijck.

De tweede plaats ging naar de Molenwiek met de trotse meisjes Naima Plaat en Ciara Bouarguinon, beide meisjes zijn recreanten van de zaterdag groep van Duinwijck.

De derde plaats ging naar de Zuidwester, voor deze school waren de meisjes Esmée van de Velden  en Kris de Wit present. Zij behaalden de derde plaats zonder het op te nemen tegen Anna de Ree en Annemoon Rovers van de Montessorischool, deze meisjes waren helaas te vroeg weg gegaan.

Bij de jongens behaalde de Bos en Vaartschool de eerste plaats, de school werd door  Ralph Moerman en Merijn Koning vertegenwoordigd, goed gespeeld jongens!

De Sint Theresia school werd tweede met Wessel Abdel en Quintus Ruppert. De derde plaats ging naar de Bornwaterschool met de spelers Krawin Namsri en Floris Bosscher. De vierde plaats ging naar De Cirkel met de spelers Stijn Eggemont en Nijs Flesseman.

We kunnen spreken van een geslaagde dag bij Duinwijck!

thumbnail_IMG_20160610_140044[fusion_builder_container hundred_percent=

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]