Afgelopen weekend werden de laatste competitiewedstrijden van seizoen 2014/2015 gespeeld en voor een aantal teams stond er ook nog wat op het spel! Werd het een feestje vieren voor het kampioenschap of toch net niet? Degraderen of toch handhaven? Het was een spannend weekend met een paar triomfen en een paar teleurstellingen.

Dit jaar vieren 3 teams van Duinwijck het kampioenschap! Team 4 is in de 2e divisie kampioen geworden (en vangt daarmee de degradatie van team 3 op), team 6 is kampioen in de 3e divisie geworden en bezorgt de TC voor volgend seizoen wat hoofdbrekers! Team 17 heeft als jeugdteam het eerste seizoen in de seniorencompetitie als kampioen van de 3e klasse afgesloten en zijn daarbij ook nog eens ongeslagen!

Allemaal van harte gefeliciteerd!

Naast de feestjes voor de kampioenen waren er ook wat bedroefde teams die het dit seizoen (net) niet gered hebben. Team 3 komt net aan 2 puntjes tekort voor handhaving, team 12 en 13 hebben het ook net niet gered om in hun klasse actief te blijven. Voor hun een seizoen om snel te vergeten en op naar volgend seizoen!

De overige teams hebben allemaal gehandhaafd en dat zorgt ervoor dat er volgend jaar weer 17 senioren teams in de verschillende divisies/klasses voor Duinwijck kunnen gaan uitkomen!

Voor alle eindstanden in de bondscompetitie klik hier!

Voor alle eindstanden in de regiocompetitie klik hier!

De foto’s van de kampioenen!

Team 4
Foto 4

Team 6
d5ceaa2a9e91fde26a31f3878fa76a5f

Team 17
Foto 17