Verkiezing van De Leukste Sportvereniging van de gemeente Haarlem
BC Duinwijck is genomineerd als ‘ De leukste Sportvereniging’ van de gemeente Haarlem! Stem jij ook op jouw favoriete Badmintonvereniging in Haarlem?

Stemperiode

De verkiezing vindt plaats in alle Nederlandse gemeenten van 2 april 2014 tot en met 24 mei 2014. Daarna volgt de finaleronde van 9 september 2014 tot en met 30 september 2014 waarin alle gemeentewinnaars strijden om de provinciale en de landelijke titel.

Waardering

Bij het uitbrengen van een stem wordt een rapportcijfer gevraagd voor vier criteria: sfeer, sportiviteit en respect, betrokkenheid vrijwilligers en deskundigheid bestuur (cijfers tussen 1-10). In iedere gemeente zijn er na 24 mei 2014 twee winnaars: de sportvereniging met het hoogste gemiddelde cijfer en de sportvereniging met het meeste aantal stemmen (dit kan natuurlijk ook dezelfde sportvereniging zijn!). Er zijn wel meer dan 50 bevestigde stemmen nodig voor een sportvereniging om gemeentewinnaar te kunnen worden en om door te gaan naar de finaleronde. Iedere stem moet per e-mail bevestigd worden, alleen bevestigde stemmen tellen mee.

De stemmen die in de eerste ronde zijn behaald, tellen in de finaleronde gewoon mee. Wel mag iedereen die al in de gemeenteronde heeft gestemd opnieuw zijn of haar stem uitbrengen in de finale. In de finaleronde telt het aantal stemmen voor 50% mee en ook de gemiddelde score telt voor 50% mee in de einduitslag.

Opbrengst voor Spieren voor Spieren

Voor iedere stem waarbij toestemming gegeven wordt om de nieuwsbrieven van partners te ontvangen wordt er door de verkiezing € 0,05 gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Dit goede doel helpt in samenwerking met vele topsporters kinderen met een spierziekte. Voor alle sportverenigingen een extra belangrijke reden om veel stemmen te werven!

Feestelijke Award Uitreiking

Op 27 oktober 2014 vindt de feestelijke Award Uitreiking plaats op een prachtige locatie: Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn.

Klik hier om te stemmen op Duinwijck