Van de Kolk Hypotheken is de hoofdsponsor van Duinwijck! Maar wat is Van de Kolk Hypotheken voor bedrijf en wie zit er achter het bedrijf? Hier vindt u die informatie terug! En schroom niet om contact met dhr. Van de Kolk op te nemen over uw eigen hypotheek!

Wie is VANDEKOLK?
VANDEKOLK B.V. is een familiebedrijf in Hypotheken, Verzekeringen en Financieringen, dat is opgericht door Jaap van de Kolk. Na een flink aantal jaren werkzaam te zijn geweest in diverse functies binnen het bank- en effectenbedrijf, was de start van een eigen onderneming een nieuwe uitdaging voor Jaap.

Waarom kiezen voor VANDEKOLK?
De keuze voor VANDEKOLK wordt gemaakt omdat de persoonlijke service en het op maat gemaakte advies bij hen hoog in het vaandel staan. Jaap en Alex zijn in staat om een objectieve vergelijking uit meer dan 20 verzekeraars en geldverstrekkers te maken waarbij in overleg met de klant gestreefd wordt naar een optimale prijs/ kwaliteit verhouding. Daarnaast weten Jaap en Alex vaak bij complexe gevallen toch een hypotheek op maat te vinden en onderscheiden zich hiermee van de traditionele hypotheekverstrekkers. Ook voor verzekeringen en financieringen bent u bij hen op het juiste adres.

Nieuwsgierig geworden? Jaap en Alex maken graag een vrijblijvende afspraak met u. U kunt ons bereiken via 071-3649999 of info@vandekolkhypotheken.nl

Kort interview met Jaap van de Kolk over het hoe en waarom hij hoofdsponsor is van Duinwijck.

Wat heeft u met badminton?
Heel veel!! Ik heb zelf 30 jaar gespeeld en was een verdienstelijk A-speler. Later deed ik ook mee aan de Nederlandse Veteranen Kampioenschappen. Onze dochter Annemieke, die jarenlang in de jeugdselectie heeft gespeeld, heb ik al die tijd door het land begeleid. En ik ben al jarenlang sponsor van het badminton. Badminton is een prachtige sport. Ik vind het leuk om de sport hogerop te helpen met spelers zoals bijvoorbeeld Nederlands Kampioen Dicky Palyama. En zeven keer het landskampioenschap van BC Amersfoort. Bij BC Amersfoort ben ik gestopt, omdat ik het daar niet zo leuk en gezellig meer vond. En ons werkgebied is meer Haarlem en omgeving.

Herinnert u zich van uzelf nog een mooie prestatie?
Ik herinner me nog wel dat ik een week nadat Herman Leidelmeijer voor het eerst Nederlands Kampioen was, hem tijdens de competitie toch een 3-setter heb afgedwongen.

Waarom bent u hoofdsponsor van BC Duinwijck?
Duinwijck is een keurige vereniging. Als je de hal binnenkomt, dan ruik je badminton. En ik vind het mooi om mee te doen in de top. Het is belangrijk om te scoren.

Wat is VANDEKOLK Hypotheken, Pensioenen en Verzekeringen BV?
Wij zijn een onafhankelijk tussenpersoon voor advies op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen met rechtstreekse aanstellingen bij de meeste banken en financiële instellingen. Ik heb altijd in de financiële wereld gezeten. Al meer dan 40 jaar. Sinds 2004 run ik dit bedrijf samen met mijn zoon Alex. Hierdoor is ook de continuïteit van mijn bedrijf gewaarborgd.

Kunnen Duinwijckers ook bij u terecht?
Heel graag. Wij geven onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Wij zijn ook partner van Independer (de grootste online adviseur van Nederland, red.).