Yonex Dutch Junior International 2018 – Dag 2

/, Geen categorie/Yonex Dutch Junior International 2018 – Dag 2

Yonex Dutch Junior International 2018 – Dag 2

Schermafbeelding 2018-03-02 om 09.23.47
Dag 2 van de Yonex Dutch Junior bracht de eerste ronde damesenkel en herendubbel, plus tweede ronde herenenkel op de banen.

Dennis Koppen hield de Nederlandse eer vandaag hoog door in zijn single af te rekenen met een Slowaakse speler. Hij mag het morgen gaan opnemen tegen de net zo lange Tsjechische Moldaviër Savin. In de herendubbel kon een Nederlander in de tweede ronde niet ontbreken, omdat er twee tegen elkaar speelden. Remco Boeije versloeg met zijn Zwitserse partner Andreas Zbinden zijn landgenoot Max Wieland met de Belg Robby Branselaer.

Onder toeziend oog van de ambassadeur van Indonesië maakte de Thaise wereldkampioen Kunlavut Vitidsarn indruk in zijn single tegen een speler uit Singapore. Hij kreeg flink weerwerk, maar als je hem ziet bewegen dan kun je zien dat deze speler nog een paar rondes aanwezig gaat zijn in de Duinwijckhal.

Strak als altijd had wedstrijdleider Albert Valentijn alle wedstrijden om 21.15 van de baan af, waarna de eerste teamleden van Duinwijck nog een kleine training afwerkten op de banen, er staat immers voor hen volgende week een interessant potje op het programma in Den Bosch.

Op het inmiddels traditionele VIP-event kwamen deze keer ruim veertig genodigden af. Sommigen hadden nog nooit badminton gezien en keken hun ogen uit, anderen kwamen oude bekenden tegen en weer anderen vermaakten zich met de bitterballen. Voor elk wat wils en daar mikken we op.

Organisatorisch gezien was er weer een grote run op de door het Ibis hotel aangeboden toernooibidons en moet er morgen een stevig robbertje gevochten worden met de lokale vuilnisophalers, maar dat is voor niemand interessant.

Vrijdag een gemengd programma met de volgende rondes (laatste 32) in alle onderdelen. Een enkeling kan er nog doorheen zijn geglipt met een goede loting, maar op vrijdag worden de mindere goden echt geëlimineerd. Het niveau kan alleen nog maar stijgen, dus gaat dat zien. Helemaal gratis, helemaal goed. Duinwijckhal, Badmintonpad 1. Om 9.00u gaat het los, en pas om 21.00 gaan de laatste partijen de baan op. Ook na het werk dus nog voldoende te zien in Haarlem.

Link naar de wedstrijden van vrijdag: http://www.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx?id=A88E8975-0008-4E07-916C-1E24794FA8EA&d=20180302

www.dutchjunior.com

2019-02-06T00:26:52+00:002 maart, 2018|Dutch Junior, Geen categorie|0 Comments

Leave A Comment