Beste Duinwijcker,

Hoe gaat het met jullie? Dat is de eerste gedachte wanneer ik start aan deze mailing. Ongeveer een maand geleden hebben wij de hal moeten sluiten vanwege het Corona-virus. Ik weet niet hoe u deze periode beleeft, maar voor mij was het zeker de eerste paar weken echt wennen en zoekende naar een nieuw ritme.

Gelukkig hebben we de digitale middelen en zijn we als bestuur inmiddels gestart met het kijken naar scenario’s met betrekking tot badmintonnen in de ‘1,5m samenleving’ en hoe we de gemiste badminton-uren kunnen laten inhalen. We zien hier zeker mogelijkheden voor, waarbij de veiligheid en gezondheid van onze leden uiteraard voorop staat.

Komende dinsdag 21 april zal het kabinet de nieuwe afspraken voor ons land bekend maken. Na de persconferentie van komende dinsdag zullen wij de nieuwe richtlijnen houden naast de bedachte scenario’s om te kijken wat er haalbaar is en u hier dan nader over informeren. De inbreng van u als lid is hierbij uiteraard ook van belang. Mocht u ideeën hebben of beschikbaar zijn om handen te bieden bij de uitvoering van het ‘badmintonnen in de 1,5m samenleving’ laat het vooral weten aan info@duinwijck.com.

Namens het bestuur wens ik u veel gezondheid toe!

Elvira Denteneer