Beste Duinwijcker,

Het is zover, de gemeente heeft groen licht gegeven. We mogen eindelijk per 2 juli de hal weer in!

Ondanks dat de anderhalve meter niet meer geldt OP de baan geldt deze nog steeds VOOR en NA het spelen. Daarom hebben we het anderhalve meter protocol opgesteld. Dit protocol is naar ieder lid van Duinwijck per mail verstuurd. Het is niet alleen vanwege mogelijke boetes maar ook voor een ieders gezondheid belangrijk dat we ons allemaal aan dit protocol houden.

Zoals eerder is aangegeven gaan we werken met een inschrijfsysteem, dit is een belangrijke voorwaarde om de uitvoering van het protocol mogelijk te maken. In het protocol vinden jullie een uitleg hoe dit werkt. Ook staat hier in wat het inhoudt als je wordt aangewezen als ‘Coördinator’.  De persoon die zich als eerste inschrijft zal deze rol worden toebedeeld.

Lukt het niet om in te loggen, mail dan naar Info@duinwijck.com of je kunt bellen met piketdienst-houder (zie protocol wie dit is).

Als laatste wil ik hierbij van de gelegenheid gebruik maken om iedereen die aan het protocol, inschrijfsysteem, contacten met de gemeente, etc. hebben gewerkt enorm te bedanken, samen hebben we het voor elkaar gekregen dat we nu weer mogen!

En samen, door het protocol te volgen, zorgen we dat we mogen blijven spelen.

Dank voor al jullie geduld en we wensen je veel speelplezier!

Namens het bestuur,

Elvira Denteneer