Rob Ridder met de ‘kleine’ spaarpot

Beste Duinwijckers,

De eerste Serious Request donatie is binnen! De teller staat daarmee op €25,- en laten we hopen dat een goed voorbeeld doet volgen! Als je geld zou willen doneren, is het goed om te weten dat er verschillende acties binnen Duinwijck uitgezet zijn. Bezoek ook eens de website van Duinwijck’s Serious Request-actie 2014 voor meer informatie zoals de actuele stand. Je kan dus kiezen op welke manier je jouw geld doneert aan Serious Request. Maar welke acties zijn er eigenlijk?

Jeugd: Op zaterdag 22 november 2014 wordt het Ouder-kind toernooi voor Serious Request georganiseerd. Het inschrijfgeld en eventuele donaties van deze middag zijn bestemd voor de 3FM actie. Zou Giel Beelen ook nog komen om een shuttle mee te slaan zodat we hem gelijk kunnen laten weten dat we als vereniging goed op weg zijn? Het zou natuurlijk wel extra leuk zijn.. Na afloop kan iedereen aanschuiven om pannenkoeken te eten. We zijn nog wel op zoek naar enkele pannenkoekenbakkers (de pannenkoeken worden thuis gebakken)!

Kosten: €7,50 per koppel Aanmelden: voor 20 november 2014 bij jeugdcommissie@duinwijck.com Tijd: 12:00 – 15.30

Recreantenspelers: Op drie dagen wordt voor de recreantenleden van Duinwijck het Dubbel- en husseltoernooi georganiseerd. Leden van overdag mogen ook iemand van ‘buiten de vereniging’ vragen. Elke 15 minuten worden nieuwe partijen gespeeld. Bij voldoende inschrijvingen gaat het door. Inschrijven: € 5,- p.p. + aan de deelnemers wordt gevraagd om een cadeautje tot € 5,- mee te nemen voor de prijzentafel. Iedereen heeft dus prijs! Je mag ook 3 keer meedoen! Het inschrijfgeld van dit toernooi gaat naar Serious Request! Wanneer: Maandag 24 november Vrijdag 28 november Zaterdag 29 november Tijd: 09:00 – 12:00 uur

Het Duinpannetje: In het Duinpannetje op de statafel vind je een grote vaas. Voor elke €5,- die gedoneerd wordt, zal er een shuttle in de vaas komen. Dus, als je benieuwd bent naar de stand, houd dan de vaas goed in de gaten! Op diezelfde tafel staat ook een uit de kluiten gewassen spaarpot, waarvan wij natuurlijk hopen dat deze op 24 december 2014 goed gevuld is!

Iedereen:
– Omtrent twee thuiswedstrijden van team 1 zullen enkele activiteiten georganiseerd worden om ook zo geld in te zamelen voor de Serious Request-actie. Kom dus allen gezellig naar de Duinwijckhal op 14 december (13:00, Van Zijderveld) en 20 december (19:00, Victoria)! We zijn nog op zoek naar enkele taarten- of cakebakkers. Aanmelden kan via: evenementencommissie@duinwijck.com
– Wil je trainen en het steunen van een goed doel combineren? Dat kan! Schrijf je dan in voor een privé training onder leiding van Karina de Wit en Betty Timmerman! Meer informatie volgt snel.