Duinwijck heeft een Evenementencommissie, afgekort de EvCo. De EvCo organiseert in principe elke maand een evenement, zodat de leden van Duinwijck meer mogelijkheden hebben om elkaar beter te leren kennen. Zo kennen competitiespelers elkaar uiteraard van de competitie en trainingsavonden en de recreanten kennen elkaar van de avonden waarop zij spelen, maar als EvCo vinden bij het belangrijk dat alle leden bij de evenementen worden betrokken. Dit betekent dat zowel competitiespelers als recreanten van harte welkom zijn op aan de evenementen deel te nemen, maar ook niet leden van Duinwijck zijn van harte welkom, zodat iedereen Duinwijck kan leren kennen. Dus neem gerust een keer een familielid, vriend, vriendin, buurman/vrouw, kennis, zoon, dochter, neef, nichtje etc. mee. Daarnaast werkt de EvCo samen met de Jeugdcommissie om bijvoorbeeld de jeugd meer bij de wedstrijden van Duinwijck 1 te betrekken.

Mochten jullie leuke suggesties voor evenementen of andere ideeën hebben, dan horen wij dit graag. De EvCo is te bereiken via evenementencommissie@duinwijck.com, maar je kunt natuurlijk ook iemand bij Duinwijck hierover aanspreken.

Op de agenda kun je zien welke evenementen er door de EvCo voor de komende maanden gepland zijn. Voor sommige evenementen dien je je aan te melden en voor andere evenementen niet. Daarvoor geldt: kom vooral gezellig langs.

Graag tot dan.
Groetjes,

de EvCo

Neem contact op

Iets te melden aan de Evenementencommissie?

Heb jij een goed idee voor een leuk evenementen of heb je en vraag?
Neem contact op