– Lid worden

Bij Duinwijck kun je op elk moment als nieuw lid beginnen. Word je lid als het seizoen al lang aan de gang is, dan zal de contributie voor het resterende deel van het seizoen naar rato van een vol seizoen berekend worden. Meer informatie is daarover te verkrijgen bij de ledenadministratie.

On-line inschrijven kan op deze pagina.

– Proefles

Wil je een proeftraining volgen? Dat kan. Je hoeft alleen een korte broek of rok, shirt en zaalsportschoenen mee te nemen. Voor een leenracket wordt gezorgd.
Ouders kunnen bij training aanwezig zijn en mogen, als er voldoende ruimte is ook even meedoen. Eventuele vragen kunnen direct met de trainers worden besproken.
Je kunt je opgeven voor een proeftraining of vragen stellen over de proeftraining bij jeugdcommissie@duinwijck.com

– Jeugdcommissie

De Jeugdcommissie (JC) organiseert diverse activiteiten voor de jeugd.
Ook regelt de Jeugdcommissie de sportieve zaken rond de trainingen, teams en competities.

De Jeugdcommissie bestaat op dit moment uit Sandy Bruil, Tina Doets, Marjan Ridder, Liesbeth Stokman, Karina Kool-de Wit en Aura Clarinda.

– Contact

Heb je vragen, wil je iets weten of iets zeggen? Ouders en kinderen kunnen altijd contact opnemen met de Jeugdcommissie 

– Vrijwilligers

Geen vereniging kan nog zonder vrijwilligers. Ook bij Duinwijck maken vrijwilligers het mogelijk dat er activiteiten zijn en alles goed draait. Van een ouder-kind toernooi tot het openen van de hal op zondagochtend, het informeren en betrekken van kinderen en ouders en het bijhouden van de ledenadministratie.
Als vrijwilliger kun je zowel éénmalig betrokken zijn, bijvoorbeeld een gezamenlijk uitje met de kinderen of het begeleiden van de kinderen naar een toernooi, als op meer vaste basis, bijvoorbeeld het regelmatig bijhouden van de website of een Whatsappgroep).

Zou je als ouder ook een steentje bij willen dragen? Geef je dan op bij Jeugdcommissie