Sinds de oprichting in 1948 speelt Duinwijck een voorname rol in de ontwikkeling van de badmintonsport in Nederland. De 26 landstitels, winnaar van de Europa Cup en 6 X winnaar van de nationale beker bewijzen dat de Haarlemse club geen eendagsvlieg is.
De eerste landstitel werd behaald in 1957, dus 9 jaar na de oprichting. In die periode kende de club een explosieve groei, hetgeen resulteerde in de bouw van de eerste specifieke badmintonhal in Nederland in 1960. Het alle dagen in de week kunnen spelen in de eigen hal zorgde voor nog meer groei in ledental en de ontwikkeling van talenten op divers gebied kon niet niet uitblijven. Als team was Duinwijck in de 70 ongenaakbaar, en individueel begonnen Duinwijckspelers zich te meten met de sterkste badmintonners ter wereld. Organisatorisch talent gecombineerd met aanwezige entrepeneurschap zorgde ervoor dat Duinwijck de Internationale Kampioenschappen, nu beter bekend als de Yonex Dutch Open, nieuw leven inblies. Toen dit toernooi te groot werd voor onze accommodatie werd er een start gemaakt met het organiseren van de Dutch Junior International. De achterliggende gedachte om een jaarlijks terugkerend jeugdtoernooi te gaan organiseren heeft te maken met het feit dat Duinwijck altijd de focus heeft gelegd op het ontwikkelen van jeugd in de sport. In 2020 werd de 40e editie gehouden. Dit jeugdtoernooi behoort tot de sterkst bezette toernooien ter wereld en is onderdeel van de junior grand prix series.

Bij Duinwijck kan er gebadmintond worden vanaf kleuterleeftijd tot hoge leeftijd en Duinwijck streeft er naar voor ieder lid het beste uit zich zelf te halen dan wel optimaal sportief te recreëren. Het badmintonspel leent zich namelijk bij uitstek om zowel recreatief als competitief bezig te zijn.

Duinwijck behoort tot de zogenaamde kernsporten van Haarlem, en speelt praktisch onafgebroken in de eredivisie van het badminton. Door deze status verschijnt Duinwijck regelmatig in de pers.

Duinwijck heeft de volgende sponsorpakketten:

Service 200 euro

  • deelname sponsor event(s)
  • vermelding (logo) in digitale nieuwsbrief
  • vermelding logo op home pagina met doorklik

Clear 500 euro
Als Service + 1 reclamebord + naamsvermelding op TV scherm entrée

Smash 1000 euro
Als Clear + 1 extra reclamebord + vermelding op activiteitenposters

Hoofdsponsor goud, zilver of brons
Indien beschikbaar, tarieven op aanvraag

Open toernooi
Indien beschikbaar, tarieven op aanvraag

Event pakket vanaf 400 euro
Het is mogelijk om 1 van de succesvolle clubevenementen te sponsoren. Bijvoorbeeld de clubkampioenschappen, het ouder-kind toernooi, het oliebollentoernooi etc.

Een event pakket wordt in overleg op maat gemaakt en is standaard inclusief:

  • Naam/logo vermelding in alle gerelateerde communicatie
  • Deelname sponsor event(s)

Advertenties, zowel offline als online vanaf 150 euro

Donaties met vermelding op home pagina vanaf 75 euro

Heeft U interresse, wij nodigen U graag uit voor een kennismaking op de club

De sponsorcommissie
E-mail: sponsoring@duinwijck.com

Een overzicht van onze sponsoren:

Hoofdsponsors:

Sponsors